phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
Ajax Post Preview 3.1
Autor Wiadomość
arcy



Pomógł: 509 razy
Posty: 3762
Wysłany: 29-02-2008, 16:48   

grafart, to jest temat o modyfikacji Ajax Post Preview. Możesz mi wyjasnić co Twój problem ma wspólnego z tą modyfikacją? :/
To o czym piszesz może mieć związek z modem Quick Post Edit - pisz w odpowiednim temacie.
_________________
| Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser
|
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 20-03-2008, 19:18   

Link poprawiony
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
Morti890

Posty: 160
Wysłany: 09-04-2008, 07:04   

Cytat:
od adresem tej domeny nie ma jeszcze serwisu WWW.
Zapraszamy wkrótce.
ave.nazwa.pl

Adres domeny jest utrzymywany na serwerach:


nie działa demo !!
 
     
Morti890

Posty: 160
Wysłany: 19-04-2008, 09:00   

Cytat:
Morti890, Ty lepiej nie krzycz, jak masz taka sygnaturke.
Twój podpis/sygnaturka jest niezgodna z regulaminem.
Zapoznaj się z pkt 2 oraz 3 Regulaminu tego forum.


Nie mam żadnej sygnaturki :shock:

Więc ktoś mi udzieli dema?
 
     
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 02-05-2008, 10:49   

02.05.2008 - Ajax Post Preview 3.0
-> BUG FIX: Po kliknięciu w podgląd podczas pisania w szybkiej odpowiedzi pokazywały się dwa pola podglądu wiadomości
-> BUG FIX: Po kliknięciu w guzik edycja pole z podglądem wiadomości było puste dopiero kliknięcie w "podgląd" pokazywało treść posta
-> Wywaliłem z paczki niepotrzebne śmieci

Nowe DEMO
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
Arkoso

Posty: 19
Wysłany: 13-05-2008, 11:37   

Dbam o estetykę swojego forum i wgrałem kilka minut temu ajaxa.

Ajax podaje fałszywe dane oraz ten błąd pod nazwą tematu. Proszę o pomoc
 
     
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 13-05-2008, 18:16   

Arkoso napisał/a:
Ajax podaje fałszywe dane oraz ten błąd pod nazwą tematu. Proszę o pomoc


Specjalnie tak zrobilem zeby nie obciażać forum o czym zresztą wcześniej pisałem
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
Arkoso

Posty: 19
Wysłany: 14-05-2008, 13:39   

A te Krzaczki pod nazwą tematu?
 
     
qwerty001

Posty: 212
Wysłany: 04-06-2008, 07:55   

Arkoso, musiałeś coś źle wyedytować bo u mnie jest ok :P
_________________
Kto pomoże? Zła kolejność grup w legendzie
 
     
koziolek



Pomógł: 675 razy
Posty: 1925
Wysłany: 04-06-2008, 13:49   

Arkoso napisał/a:
A te Krzaczki pod nazwą tematu?
qwerty001 miał racje ;)

w pliku templates/style/posting_body.tpl znajdź:
Kod:
<td class="row2" width="78%"><span class="gen"><input type="text" name="subject" id="subject" size="45" maxlength="60" style="width:550px" tabindex="2" class="post" onFocus="Active(this)" onBlur="NotActive(this)" value="{SUBJECT}" /> onBlur="NotActive(this)" value="{SUBJECT}" /></span></td>
i zamień na:
Kod:
<td class="row2" width="78%"><span class="gen"><input type="text" name="subject" id="subject" size="45" maxlength="60" style="width:550px" tabindex="2" class="post" onFocus="Active(this)" onBlur="NotActive(this)" value="{SUBJECT}" /></span></td>
_________________
#4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu
 
     
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 06-06-2008, 08:44   

06.06.2008 Ajax Post Preview 3.1
:arrow: Poprawiłem błąd z wyświetlaniem wielolinijkowego tagu [ CODE ] podczas podglądu postu
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
Niemka

Posty: 4
Wysłany: 25-06-2008, 08:13   

Ja mam problem taki , że jak klikam na podgląd w edycji tematu wogóle nic się nie pokazuje wie ktoś może o co chodzi ?
 
     
Foreek

Posty: 1
Wysłany: 28-06-2008, 22:52   

Sprawdź, czy normalnie w stylu działa podgląd postu... Ja miałem taki przypadek i niestety nie ruszyłem tego (podgląd działał tylko przy szybkiej odpowiedzi).
 
     
noc123

Pomógł: 2 razy
Posty: 51
Wysłany: 11-07-2008, 14:49   

Witam, mam zainstalowanego tego moda w wersji 3.1 i mam taki oto problem:

[img]http://www.imagic.pl/public/thumb_4877559cd4bcb483895764.jpg[/

Podgladany post skladal sie z kilkunastu odnosnikow w tagu Code ( tego odnosnika: http://www.wmasters.eu/wm...=newtopic&f=65)

Zrobilem wszystko jak pisalo w instrukcji. Blad zglosil mi uzytwkonik forum i faktycznie wystepuje. Jezeli jest okolo 40 linkow w tagu code to zamiast bledu jest pusta stronka tak jakbym bral podglad czystego posta. Problem ten wystepuje takze przy zwyklym tekscie jak jest go bardzo duzo i to niezaleznie czy jest w tagu czy bez.

O co kaman?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Knofel



Pomógł: 69 razy
Posty: 796
Wysłany: 11-07-2008, 15:10   

Daj usera testowego
_________________
Reklamuje swoje forum
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



• Zamów reklamę