|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem] problem z portalem mam |
Autor |
Wiadomość |
misiex
|
Wysłany: 30-03-2004, 08:36 [problem] problem z portalem mam
|
|
|
witam serdecznie
mam problem z portalem na phpbb by przemo, mianowicie kiedy? dziśa? ale go wyłączyłem a teraz postanowiłem sie pobawić troche i włączyłem ale wyskakuje cos takiego
Kod: | Could not query poll information
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near ') AND t.topic_status <> 1 AND t.topic_status <> 2 AND t.topic_vote = 1 ' at line 8
SELECT t.*, vd.* FROM phpbb_topics AS t, phpbb_vote_desc AS vd WHERE t.forum_id IN () AND t.topic_status <> 1 AND t.topic_status <> 2 AND t.topic_vote = 1 AND t.topic_id = vd.topic_id ORDER BY t.topic_time DESC LIMIT 0,1
Line : 176
File : /data/members/free/tripod/uk/m/i/s/misiuforum/htdocs/fetchposts.php |
Może znajdzie ktoś ?yczliwy z odrobina czasu i "przetłumaczy" na polski co z tym i jak sie tego pozbyć
pozdrawiam :564:
WIELKIE DZIEKI PRZEMO |
Ostatnio zmieniony przez misiex 31-03-2004, 15:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 30-03-2004, 10:41
|
|
|
Podaj ID dzialow dla sond i newsow. |
|
|
|
|
Fajna102ak
|
Wysłany: 28-05-2010, 07:56
|
|
|
Witam i ja mam od wczoraj identycznie to samo (( Będę wdzięczna za pomoc w przywróceniu działania potralu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 28-05-2010, 08:16
|
|
|
Fajna102ak, Ty masz forum na hostingu for jun.pl zapytaj na się ich co się dzieje. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!