|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Modyfikacje tylko w folderze stylu |
Autor |
Wiadomość |
damian0507
|
Wysłany: 29-07-2013, 11:33 Modyfikacje tylko w folderze stylu
|
|
|
Witam, otóż poszukuję modyfikacji które ograniczały by się tylko
do edycji plików w danym folderze stylu. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nexer008
|
|
|
|
|
damian0507
|
Wysłany: 29-07-2013, 14:01
|
|
|
Chodzi mi o linki do modyfikacji stylów w których nie trzeba by było edytować żadnych plików z poza tego folderu templates. Chodzi mi o to że styl zamierzam w przyszłości sprzedać, lecz problem w tym że przy instalacji jakiejś modyfikacji potrzeba w większości przypadków edytować jakieś pliki np. viewforum.php, index.php i trochę by to nie pasowało nabywcom gdyby mieli coś jeszcze sami robić.
Myślę że wyraziłęm się już jaśniej |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 29-07-2013, 20:31
|
|
|
damian0507, pliki w katalogu stylu to pliki z html. Nie znam modyfikacji, które by nie ingerowały w pliki php. Chyba, że szukasz modów w stylu dodanie ramki do avatara albo dodanie jakiegoś efektu z jquery do menu |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 30-07-2013, 07:34
|
|
|
damian0507 napisał/a: | Chodzi mi o to że styl zamierzam w przyszłości sprzedać |
To skoro chcesz sprzedać styl to dlaczego pytania nie zadajesz w zleceniach płatnych? Mamy ci za darmo pomóc w czymś na czym chcesz zarobić?
Animowane zwijanie działów, boczny panel, ewentualnie jakieś ramki i inne badziewia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!