|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Konfiguracja forum z Panelu Admina |
Autor |
Wiadomość |
qpatrix

|
Wysłany: 11-03-2010, 12:21 Konfiguracja forum z Panelu Admina
|
|
|
Witam. Mam taki problem, otóż kiedy chcę np. zmienić język domyślny z angielskiego na polski, to i tak powraca do angielskiego.
Normalnie biorę w PA wybieram język domyślny polski następnie naciskam na ""wyślij" i po odświeżeniu się strony mam ponownie język angielski. Tak samo mam, jak chcę zmienić zezwolenia ogólne dla for. Na szczęście nie wszystko jest niekonfigurowalne. Bo np. domyślny styl forum zmienić już mogę . Przyczyną tego błędu jest upadek serwera, który nie tak dawno miał miejsce. Od tamtego czasu miałem sporo błędów, jednak większość udało mi się naprawić. Jak myślicie, co może być przyczyną tego błędu i jak można go naprawić?
Z góry- wielkie dzięki
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Deviant
zbanowany

|
Wysłany: 11-03-2010, 14:12
|
|
|
Popraw adres forum .. Trudno pomóc nie widząc forum . |
|
|
|
 |
qpatrix

|
Wysłany: 11-03-2010, 21:45
|
|
|
Adres forum jest jak najbardziej poprawny
[ Dodano: 13-03-2010, 12:34 ]
@UP
Muszę odświeżyć, ponieważ temat wygasł przez głupi powód, a problem rozwiązany nie jest.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!