|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:40 |
[zonesilver] buttony na stronie. |
Autor |
Wiadomość |
drupik
zbanowany

|
Wysłany: 13-02-2005, 06:47 [zonesilver] buttony na stronie.
|
|
|
w subsilver na stronie głownej i portalu miałem dodatkowo button album i download w subsilver tego nie mam i nie widze opcji w PA żeby je dodać (chodzi mi o te na samej górze strony). |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|
Wysłany: 13-02-2005, 07:43
|
|
|
Sprawdę w PA --> Ogólne --> Konfigyracja --> Strony Głównej ---> Włącz download
Włącza download i link w nagłówku |
|
|
|
 |
drupik
zbanowany

|
Wysłany: 13-02-2005, 11:26
|
|
|
troche pomyliłem bo w subsilver jest wszystko ok i mam tak ustawione jak napisałeś. Ale miałem na mysli styl zonesilver a w nim nie ma tych buttonów ,nawet w katalogu takich obrazków nie ma,żeby je wstawić mam dorobić same obrazki i dać do katalogu czy trzeba jeszcze przerobic jaki? plik?
ps.sorki że sie majtłem i pisałem w topicu nie o tym stylu |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 13-02-2005, 22:39
|
|
|
drupik,chyba musisz sam zrobić buttony i dodać odpowiednie linijki w pliku overall.headre.tpl.
Pisze chyba bo nigdy tegoi stylu nie mialam ale jak cos zmieniam przy buttonach to wlasnie w tym pliku.
swoją droga to dziwne ze tam nie ma standardowego albumu i downloadu... W tym pliku sobie sprawdzisz czy juz sa tam dodane czy nie... |
|
|
|
 |
drupik
zbanowany

|
Wysłany: 15-02-2005, 07:35
|
|
|
w?a?ciwie to nie wiem jakim programem mam edytować ten kod bo wrzucanie każdego pliku na server żeby sprawdzic czy działa jest dla mnie troche nudne.
[ Dodano: 15-02-2005, 08:33 ]
no miałas racje dodałem dwie linijki do kodu i mam te buttony,tylko że w jednej lini ale jakos do tego dojde jeszcze. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!