|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-08-2009, 17:38 |
Problem ze stylem (nie grafiką, lecz instalacją) |
Autor |
Wiadomość |
Thorus12
|
Wysłany: 29-08-2009, 17:21 Problem ze stylem (nie grafiką, lecz instalacją)
|
|
|
www.dogs.ugu.pl tutaj jest problem
Sedno:
Otóż wrzucam styl przez TC, wchodzę na:
Forum -> ACP -> Style -> Instaluj
I tu zaczyna sie problem:
NIE MOŻNA ZAINSTALOWAC STYLU, PONIEWAŻ NIE MA ŻADNEGO DO ZAINSTALOWANIA.
To pisze. A w domyślne style też nie ma tego stylu.
Może problem leży w CHMODACH?? A może w czymś innym? Za udzieloną mi pomoc bedzie [+]
Z góry dziekuje! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bucu

|
Wysłany: 29-08-2009, 17:25
|
|
|
Sprawdz czy nie wrzucasz folderu w folderze - np subSilver/subSilver - i dalej pliki luzem
albo czy ci tc nie zamienia liter w plikach na małe. |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 29-08-2009, 17:38
|
|
|
Thorus12, podstawa, to powinienes napisac, JAKI styl instalujesz.
A po drugie:
INSTALACJA
Po trzecie, po cholere wysrodkowujesz post? Zeby bylo trudniej czytac? |
|
|
|
 |
Thorus12
|
Wysłany: 29-08-2009, 18:53
|
|
|
Chcialem zainstalować DarkMW. Aha i coś mówie: na moje pytanie nie ma tam odpowiedzi, to sie nie dzieje z jednym stylem bo probowalem wrzucic Chronicles, też nie działało. Być może chodzi o CHMODY ale pewien nie jestem.
TC nic nie zmienia, wszystko jest dobrze. Katalog jest poprawy: forum/templates/DarkMW/Pliki Stylu
Już nie wiem co mam robić. Klonowanie nic nie pomoże, bo jak mówiłem, to nie wina styli, lecz coś z forum. |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 29-08-2009, 21:00
|
|
|
Thorus12, wgraj jeszcze raz plik /templates/DarkMW/DarkMW.cfg oraz /templates/DarkMW/DarkMW.tps A najlepiej jeszcze raz prześlij wszystkie pliki. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 29-08-2009, 21:15
|
|
|
xlesiu, brakuje najwazniejszego:
Kod: | http://www.dogs.ugu.pl/templates/DarkMW/theme_info.cfg | i to jest przyczyna, ze nie widzi stylu instalator Tak samo tutaj:
Cytat: | The requested URL /templates/Chronicles/theme_info.cfg was not found on this server. |
instalacja wywala sie zawsze na theme_info.cfg, to jest podstawowy plik stylu |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!