|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Nie wyświetla tokena przy rejestracji |
Autor |
Wiadomość |
razdwa
|
Wysłany: 18-05-2009, 16:41 [Problem] Nie wyświetla tokena przy rejestracji
|
|
|
Tak jak w temacie, uwierzytelnianie włączone, na serwerze są wszystkie pliki..
Link do forum w moim profilu.
Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedzi, która by pomogła...
Jakieś pomysły ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gilu

|
Wysłany: 18-05-2009, 16:54
|
|
|
Cytat: | Obrazek "http://www.hhzone.pl/forum/images/anti_robotic_reg/kapczh/anti_robotic_reg_0.png" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy. |
Wrzuć jeszcze raz na FTP katalog: /anti_robotic_reg/ w folder /images/ widocznie dobrze się nie wgrał. |
|
|
|
 |
razdwa
|
Wysłany: 18-05-2009, 16:58
|
|
|
Gilu napisał/a: | Cytat: | Obrazek "http://www.hhzone.pl/forum/images/anti_robotic_reg/kapczh/anti_robotic_reg_0.png" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy. |
Wrzuć jeszcze raz na FTP katalog: /anti_robotic_reg/ w folder /images/ widocznie dobrze się nie wgrał. |
Dzieki, wgrywałem przez FlashFXP i sie nie wgrywało dobrze, spróbowałem TotalCMD i działa!
Dzieki wielkie! |
|
|
|
 |
raf_b
|
Wysłany: 06-08-2009, 22:37
|
|
|
razdwa napisał/a: | spróbowałem TotalCMD i działa! |
To teraz szybko zmieniaj hasło, bo będziesz miał przez totala wykradzione i pełno dodatkowych tabel w plikach index. |
|
|
|
 |
Bucu

|
Wysłany: 06-08-2009, 22:57
|
|
|
raf_b, jak ma wirusa, to po 1, po drugie nowa wersja totalcmd dziury nie ma. |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!