|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z rangami |
Autor |
Wiadomość |
angels768
|
Wysłany: 02-08-2009, 11:13 Problem z rangami
|
|
|
Napisze jeszcze raz, bo troche namieszałem. Mam problem, a mianowicie z rangami.
W rangach personalnych stworzonych własnoręcznie, tj. Typer, Vip, Friends, jak również istniejących od początku, tj. Moderator obrazki które powinni wyświetlać się przy rangach, zamiast wyświetlenia rangi personalnej, czyli np. Moderator, wyświetla się ranga standardowa, czyli np. Nowy. Jednak kolor nicka jest odpowiedni, jako Moderator.
W randze Administrator wszystko jest ok.
W randze Jr. Admin jest jeszcze inaczej, wyświetla się obrazek Admina.
PS. Obrazki do rang i grupy są wporządku
PS2. Do rang tj. Moderator nie można przypisać Grupy Moderator, bo takowej niema, tzn. jest, ale nie da się jej przypisać
bukolandia.pl
nick: 12345
hasło: 12345
Liczę na pomoc, i Pozdrawiam. |
_________________ phpBB by Przemo - forum cieszące się najwiekszą popularnością |
Ostatnio zmieniony przez angels768 02-08-2009, 19:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Matteo

|
Wysłany: 02-08-2009, 13:36
|
|
|
Udostępnij usera testowego, a następnie sprawdź czy poprawnie ustawiłeś obrazki rang. Usuń rangi podstawowe (Admin, Jr, Mod), zrób sobie grupy i przypisz grupie odpowiednią rangę. |
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 02-08-2009, 16:40
|
|
|
Załóż usera testowego, z którego można skorzystać, jeśli masz forum bez pełnego dostępu dla gości lub profil jest potrzebny z innego powodu. Podaj login i hasło. Ułatw nam pracę! |
|
|
|
|
 |
angels768
|
Wysłany: 02-08-2009, 19:01
|
|
|
adres: www.bukolandia.pl
nick: 12345
hasło: 12345
[ Dodano: 02-08-2009, 19:23 ]
OK W pewnej części wyjaśniłem sprawę.
Wszystko już jest wyjaśnione. Oprócz jednej rzeczy..
Czy da się przypisać do rang: Administrator, Jr. Admin i Moderator grup ?
Tzn. Czy można do tych rang dopisać grupy, czy trzeba dawać te rangi dopiero w: Użytkownicy/Szukaj Użytkownika/Edytuj/Nazwa rangi ? |
_________________ phpBB by Przemo - forum cieszące się najwiekszą popularnością |
|
|
|
 |
xlesiu

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!