|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Nie mozna zlogowac sie na forum |
Autor |
Wiadomość |
Daniel91
|
Wysłany: 07-07-2009, 00:36 Nie mozna zlogowac sie na forum
|
|
|
Siema zrobilem sobie forum zeby pocwiczyc troche zabawe z forum wgralem pliki tak jak trzeba forum zainstalowalem ale jak chce sie zalogowac hmm jak by to ujac klikam na zaloguj prznosi mnie to login.php wpisuje swoje pasy no i biore zaloguj, forum ponownie sie wczytuje na strone glowna ale nadal nie jestem zalogowany... probowalem przeslac jeszcze raz plik login.php ale nic to nie dalo... Chcialem tez zrobic nowe konto zrobilem ladnie ok pisalo ze konto zrobione zostales zalogowany na forum ale jak mnie przekierowalo na strone glowna to okazalo sie ze nie jestem zalogowany...
Juz brak mi weny zeby to jakos zrobic jesli komus by byl adres potrzebny to www.bronie.cs-obora.pl nie wiem zobaczcie ze nie da sie zalogowac albo cos. Tak czy tak prosze o ile to mozliwe o pomoc
Pozdro |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 07-07-2009, 10:05
|
|
|
Dokoncz instalacje, ustaw chmody, ustaw prawidłowo coockies
Wszystko masz w FAQ |
|
|
|
 |
Crank999666
|
|
|
|
 |
Daniel91
|
Wysłany: 07-07-2009, 12:06
|
|
|
Racja wina przegladarki, ale dzieki za zwrocenie uwagi na chmody no i ogolnie za pomoc |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!