|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
zglaszanie postow |
Autor |
Wiadomość |
ziojo
|
Wysłany: 05-07-2009, 14:30 zglaszanie postow
|
|
|
mam robiona pod styl ikonke zgłoś w formacie png i mam taki problem: co zrobic zeby ta ikonka w png dzialala?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
RaFFuSSeK

|
Wysłany: 05-07-2009, 14:44
|
|
|
Trzeba ją podłączyć do prądu.
Tak btw. chcesz żeby ona była widoczna tak? PA > Zgłaszanie postów > Konfiguracja > Zgłaszanie postów wyłączone > Daj na NIE.
Będzie widoczne w viewtopic
Polecam podręcznik panelu administratora |
_________________ <u>Chętnie pomagam tym którzy potrafią pisać poprawnie po polsku.</u> |
|
|
|
 |
ziojo
|
Wysłany: 05-07-2009, 14:48
|
|
|
RaFFuSSeK napisał/a: | Trzeba ją podłączyć do prądu.
Tak btw. chcesz żeby ona była widoczna tak? PA > Zgłaszanie postów > Konfiguracja > Zgłaszanie postów wyłączone > Daj na NIE.
Będzie widoczne w viewtopic
Polecam podręcznik panelu administratora |
o Boże... mam włączone zgłaszanie postów... ale oryginalna ikonka jest w formacie .gif a ja mam swoją robioną tylko, że ma format .png i jak się ją wrzuci to nie działa... |
|
|
|
 |
RaFFuSSeK

|
Wysłany: 05-07-2009, 15:00
|
|
|
o Boże... zobacz co napisałeś w 1 poście.
twójstyl.cfg
szukasz:
Kod: | $images['icon_report'] = "$current_template_images/icon_report.gif\" |
zmieniasz na:
Kod: | $images['icon_report'] = "$current_template_images/icon_report.png\" |
|
_________________ <u>Chętnie pomagam tym którzy potrafią pisać poprawnie po polsku.</u> |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!