|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z korzystaniem forum |
Autor |
Wiadomość |
RaFFuSSeK
|
Wysłany: 31-05-2009, 16:54 Problem z korzystaniem forum
|
|
|
Witam. Mam problem z forum. Zrobiłem zmianę domeny, no i przy okazji taki mały bajer, wcześniej forum było w katalogu, a teraz jest całe w głównym katalogu. Wcześniej domena była podpięta na katalog /bytow, teraz jest zaparkowana. Mam Spider Friendly więc jest zmienione linkowanie... No właśnie. Z tym jest chyba problem, bo jak próbuję się zalogować, to wyskakuje:
Cytat: | Not Found
The requested URL /login.htm was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
Tak samo z innymi rzeczami... Jak chce się dostać do jakiegoś tematu,
Cytat: | Not Found
The requested URL /spamer-dzial-vf10.htm was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
I tak dalej, i tak dalej.
Co teraz zrobić? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
marcin565
|
Wysłany: 31-05-2009, 17:31
|
|
|
RaFFuSSeK, zmieniłeś domenę i katalog w bazie MySQL ?? przekopiowałeś .htaccess ??
EDIT: masz niepoprawie ustawione chmoody, m.in. /cache/rewrite.post_topic.php, ustaw na 666 i zobacz wtedy. |
|
|
|
|
RaFFuSSeK
|
Wysłany: 31-05-2009, 17:52
|
|
|
Dzięki wielkie kolego - przekopiowanie .htaccess pomogło!
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru |
_________________ <u>Chętnie pomagam tym którzy potrafią pisać poprawnie po polsku.</u> |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!