|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 21:38 |
3 problemy z moim forum |
Autor |
Wiadomość |
Darek
|
Wysłany: 12-01-2005, 16:56 3 problemy z moim forum
|
|
|
Witam!
Aby nie przynudzac odrazu przejde do zeczy.
1). Nie moge zrobic kopii bazy danych, gdyz bylem zmuszony do usuniecia uzytkownika ktorego podalem podczas instalacji. Owszem podaje ID ( o ile to ta cyferka ktora znajduje sie na liscie pod znakiem #)
ktore mam aktualnie i nic, wciaz wywala mi ze nie mam uprawnien. Z domyslnym ID tez probowalem.
2). Moje forum znajduje sie na lycosie. A problem polega na tym ze kolega ktory ma lacze modemowe 56k może wejsc na FTP a ja na laczy 1mb z Dialogu nie moge. Teraz jestem w Cafe i tez nie moge.
3). Zalozylem na forum dzial ktory zabezpieczylem haslem. Gdy proboje wejsc do dzialu z haslem ktore podawalem podczas konfiguracji nie dziala. Wpisuje haslo a on bez zadnego bledu przeladowuje strone i dalej chce haslo.
By? bym bardzo wdzieczny za odpowiedzi!
Pozdrawiam κ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
|
|
|
 |
DjDuDi

|
Wysłany: 12-01-2005, 18:17
|
|
|
w 1 chyba chodzi mu o zezwolenia głównego admina w zarządzaniu SQL przez ACP
Darek jeżeli ty = Keczap to sprubój wpisać 3 |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
 |
kermit

|
Wysłany: 12-01-2005, 18:20
|
|
|
a w ogóle on ustawić uprawnienia dla admina mysql na początku instalki?? jak się nie myl? w którym? pliku trzeba co? zmienić:) |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
 |
DjDuDi

|
Wysłany: 12-01-2005, 18:25
|
|
|
uprawnienia nie nadaje sie podczas instalki tylko w ACP Zezwolenia SQL czy jakos tak i tam sie wpisuje numer ID admina ktory ma miec dostep... np. standardowe 2 |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
 |
Darek
|
Wysłany: 13-01-2005, 15:48
|
|
|
DjDuDi napisał/a: | Darek jeżeli ty = Keczap to sprubój wpisać 3 |
Sadzac po tym ze mymieniles xywke jednego z adminow na moim forum to chyba sie znamy... albo poprostu na nim byles oki sproboje.
Widmo napisał/a: | sprawdz check_files.php |
To tez sprawdzilem i wszystkie pliki sa OK. wiem ze duze litery maja znaczenie, pozatym haslo skladalo sie z samych cyfr... Macie może jeszcze jakies pomysly ?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kermit

|
Wysłany: 13-01-2005, 21:43
|
|
|
DjDuDi napisał/a: | uprawnienia nie nadaje sie podczas instalki tylko w ACP Zezwolenia SQL czy jakos tak i tam sie wpisuje numer ID admina ktory ma miec dostep... np. standardowe 2 |
racja totalnie wylecia?o mi to z głowy |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!