|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
FOrum wyświetla tylko gorę... |
Autor |
Wiadomość |
djslawo
|
Wysłany: 06-05-2009, 09:50 FOrum wyświetla tylko gorę...
|
|
|
Witam mam pewien problem po instalacji Sipider Frendly oraz innych skryptów forum przestało chodzić dokładnie to najpierw nie było widac wiadomosci w SB,potem w ogole forum nie było następnie trochę się naprawiło i tylko góra jest. Wszystko widac wchodząc na www.gfxcenter.netaz.pl/index1.php poradzi ktoś co zrobic czy wiecie może czy jak wejde w Pa i tam deinstalator modyfikacji to czy nie usunę postów??
Teraz po wejściu w PA pisze mi:
Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie.
Proszę o pomoc zaoferuję reklamę waszego forum. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wolfiq
|
Wysłany: 06-05-2009, 10:34
|
|
|
djslawo napisał/a: | www.gfxcenter.netaz.pl/index1.php |
Cytat: | Not Found
The requested document was not found on this server. |
działa |
_________________ pisz do mnie PW lub e-maila, jak Ci pozwolę, inaczej nie odpiszę |
|
|
|
|
Aki
|
Wysłany: 06-05-2009, 16:13
|
|
|
djslawo, dlaczego index1? Jak usune 1 to normalnie jest. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 06-05-2009, 16:19
|
|
|
djslawo napisał/a: | Wszystko widac wchodząc na www.gfxcenter.netaz.pl/index1.php poradzi ktoś co zrobic czy wiecie może czy jak wejde w Pa i tam deinstalator modyfikacji to czy nie usunę postów??
|
wszystko jest w porzadku, wystarczy uzywac normalnegoa dresu, a nie jakichs dziwolągów
www.gfxcenter.netaz.pl
A co do deinstalatora, to warto by było, zebys poczytał podrecznik. Nie wiesz najprostszej rzeczy, ze uruchamiając go usuniesz sobie przema.
CXhcesz miec zwykle phpbb2, zamiast phpBB modified by Przemo to prosze bardzo, tylko potem nie płacz. |
|
|
|
|
djslawo
|
Wysłany: 06-05-2009, 17:37
|
|
|
dobrze juz naprawiłęm sobie all chodziło o dwa brakujące pliki z SF xP,a wiecie jak zrobic zeby w http://gfxcenter.netaz.pl/check_files.php nie było błędów chodzi oto:
np.
language/lang_polish/lang_main.php : Zła zawartość ! [ 77623e93d9bef78a6afb08097fb265fb ] > [ 116fe5933209ad1cac436ccb2dee2352 ] 48364 - 47899 (375)
zeby bylo poprawnie? |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 06-05-2009, 18:05
|
|
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=11078 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!