phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:27
ACP Site Announcement Centre
Autor Wiadomość
a9u9u


Pomógł: 27 razy
Posty: 612
Wysłany: 04-01-2012, 12:45   

istnieje możliwość, aby po "ciasteczkach" - tak jak przy ShowHide dla belek forum - dodać możliwość wyłączenia ogłoszenia?
Oczywiście po zmianie treści ogłoszenia, pojawiałoby się na nowo.

BARDZO DOBRA MODYFIKACJA! - do standardu
_________________
#me {work: hard !important}
MOJE: [ Pagination like phpBB3 ] ; [ Info for IE users ]
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 05-02-2012, 23:35   

lui, sprawdziłem ją na forum testowym i okazało się, że opcja ID forum jest skopana, z resztą nie tylko ona. Po wstawieniu ID forum np. 1 na stronie głównej pojawia się ogłoszenie z zawartością postu i łącznie z datą jego wysłania. Post ten znajduje się właśnie w tym forum o ID 1. Ogłoszenie widać tylko na stronie głównej, zaś w tym dziale który wskazałem nie. ID tematu również gleba. Oczywiście to jeszcze nie wszystko. Gdy wpisuję kilka ID działów po przecinku 1, 2, 3... pojawia się piękny Błąd Ogólny, który zamieściłem poniżej.

Ogłoszenie
http://iv.pl/images/64149445137848006642.png
Błąd Ogólny
http://iv.pl/images/98105344767407963612.png
 
     
Vego01


Pomógł: 1 raz
Posty: 53
Wysłany: 24-02-2012, 15:36   

Lui napisał/a:
Co modyfikacja potrafi?
Możemy ustawić ogłoszenie oddzielnie dla gości i oddzielnie dla wybranej grupy użytkowników


Po zainstalowaniu wszystko działa jednak nie mam możliwości wyboru aby ogłoszenie było widoczne dla danej grupy, czy to się to jakoś zmodyfikować??
 
     
mg1964

Posty: 13
Wysłany: 23-05-2012, 22:48   

Witam

Niestety u mnie też dziwnie.

Załączone jest by goście widzieli ogłoszenie (a nie widać go) opcja dla zarejestrowanych działa ok. Po przełączeniu na wszyscy, jako niezalogowany ogłoszenia głównego nie widać.





 
     
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 09-10-2013, 15:33   

przepraszam za odkop, ale czy istnieje możliwość, aby ustawić tak jak w przypadku zwykłego ogłoszenia widoczność wszędzie ? a nie tylko na stronie głównej forum ?
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
wlprzemek


Posty: 80
Wysłany: 16-05-2014, 22:38   

działa to pod 1.12.8 ???
_________________
PoDsTaWa To DoBrA zAbAwA
 
     
zwid114

Posty: 18
Wysłany: 18-08-2014, 16:17   

Podpinam się pod pytanie kolegi wyżej :?:
 
     
@d!r3k



Pomógł: 851 razy
Posty: 1688
Wysłany: 27-08-2014, 18:44   

zwid114, zainstaluj i zobacz, jak coś będzie nie tak to pisz.
_________________
Odpłatnie wykonam:
- Instalację forum / Instalację modyfikacji,
- Wykonanie uniwersalnego szablonu / Kodowanie szablonów,
- Pisanie drobnych modyfikacji.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
PawLuQ

Posty: 23
Wysłany: 24-11-2014, 13:00   

I jak? wie ktos czy chodzi na 1.12.8 bez problemu?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę