|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] GG i mobilna historia |
Autor |
Wiadomość |
szymon1051
|
Wysłany: 22-01-2012, 12:27 [OffTopic] GG i mobilna historia
|
|
|
Czy możliwe było by zrobienie mobilnej historii do gg Chodzi o to że gdzie kolwiek się zalogujesz na gg to masz dostęp do swojego archiwum . Najprostsze było by podmienianie pliku odpowiedzialnego za archiwum ale jest to trochę uciążliwe ponieważ trzeba było ręcznie podmieniać plik plik który trzeba wcześniej ręcznie pobrać a potem ręcznie wysłać na serwer; może dało by się to zautomatyzować. I wiem że jak by się robiło na dużą skale to potrzeba było by jakiś serwer z ponad 10 GB miejsca i praktycznie z nieokreślonym transferem, a to chyba kosztuje trochę . |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
gaget3
![](images/avatars/15780078734da86d1259ddc.png)
|
Wysłany: 22-01-2012, 14:27
|
|
|
Ale w mobilnym gg masz archiwum. Nic nie trzeba robic. |
_________________ Inspektor Gaget xD
Poza forum pomagam odpłatnie. Jeśli nie wiesz co napisać nie pisz. Nie marnuj mojego cennego czasu. |
|
|
|
japi55
![](images/avatars/1988222069510300598406a.jpg)
|
Wysłany: 22-01-2012, 17:09
|
|
|
Cytat: | Ale w mobilnym gg masz archiwum. Nic nie trzeba robic. |
Ale archiwum jest zapisywane na urządzeniu z którego się korzysta a nie na serwerze GG.
Nie wiem czy trzymanie pliku archiwum na serwerach GG byłoby dla nich problemem, ale póki co musisz kopiować plik odpowiedzialny za archiwum ( jeśli nie wiesz jaki, google ) |
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 22-01-2012, 19:12
|
|
|
gaget3 napisał/a: | Ale w mobilnym gg masz archiwum. Nic nie trzeba robic. | Ale na gg mobilnym nie importuje ci archiwum np z laptopa gdzie masz gg tylko masz oddzielne archiwum.
japi55 napisał/a: | Nie wiem czy trzymanie pliku archiwum na serwerach GG byłoby dla nich problemem, ale póki co musisz kopiować plik odpowiedzialny za archiwum ( jeśli nie wiesz jaki, google ) | To wiem ale mi chodzi czy nie da się jakoś zautomatyzować żeby pobierało samo to archiwum przy logowaniu a potem wysyłało np na jakiś serwer jak skończę korzystać z gg. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!