phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Charts Mod by lui754 v3.0
Autor Wiadomość
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 10:03   

djwoj, Wgrałeś plik devplayer.swf do głównego katalogu forum ?
djwoj napisał/a:
charts list body.tpl


masz w paczce z modem
_________________
lui754
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
djwoj

Posty: 35
Wysłany: 29-03-2009, 10:04   

wgrałem , http://www.grafzone.boo.pl/charts.php?action=list zobacz sobie
tylko mi sie nie ładują piosenki

PS juz działa :P
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 10:08   

djwoj, wszystko działa. Dodałem utwór i gra
_________________
lui754
 
     
MagicalFire


Pomógł: 980 razy
Posty: 4353
Wysłany: 29-03-2009, 10:09   

djwoj, ja widze ze się lądują bardzo szybko i bez problemu
_________________
nie za takie Przemo walczyliśmy
 
     
djwoj

Posty: 35
Wysłany: 29-03-2009, 10:57   

napisałem PS juz działa :P Poprostu w pierwszym poscie sa 2 linki a ja sciaglem ten pierwszy i potem podmienilem sam i nie wiedziałem ze w tym drugim jest juz gotowy :)

Dodałem juz 30 utworków , zapraszam do słuchania .

Jak pogrubic , zmienic nazwe i dodac jakis kolor do odnosnika lista przebojów który jest na stronie głównej chce zmienic nazwe , kolor jakis dodac i pogrubic ale jak to sie robi ?
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 11:00   

djwoj, overall_header.tpl

{L_CHARTS}

zmien na:

<font color="red"><b>{L_CHARTS}</b></font>
_________________
lui754
 
     
djwoj

Posty: 35
Wysłany: 29-03-2009, 11:19   

zmieniłem dzieki :)
 
     
tomek_cichy

Pomógł: 3 razy
Posty: 89
Wysłany: 29-03-2009, 12:30   

Kod:
-------------------------------------------------
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/l/o/d/lodzianie/www/tigra/language/lang_polish/lang_main.php:1120) in /home/l/o/d/lodzianie/www/tigra/includes/functions.php on line 1737

Takie cosidło pokazuje mi sie gdy chcę wejść do PA. Pomoże ktoś
_________________
Jeśli myślisz, że wszystko jest OK zadzwoń do mnie... Przejdzie Ci !
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 12:37   

tomek_cichy, CZy ten problem jest związany z moją modyfikacją?

http://lodzianie.ovh.org/...htm?action=list

nie widze abyś wgrywał mojej modyfikacji. Źle wyedytowałeś lang_main lun functions
_________________
lui754
 
     
djwoj

Posty: 35
Wysłany: 29-03-2009, 12:40   

Jak zrobic taka poczekalnie jak jest na www.crazywarez.pl ? Ze pod lista mozna dodawac utworki , zeby był player ale zeby nie mozna bylo na te utworki co sa w poczekalni glosowac ;P
 
     
tomek_cichy

Pomógł: 3 razy
Posty: 89
Wysłany: 29-03-2009, 12:42   

EDIT: Błąd usunąłem ale nie wyświetla mi się menu odtwarzacza. To znaczy nie mam w co kliknąć żeby dodać utwory...
_________________
Jeśli myślisz, że wszystko jest OK zadzwoń do mnie... Przejdzie Ci !
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 12:44   

tomek_cichy, wgrałeś plik devplayer.swf do głównego katalogu forum ?
_________________
lui754
 
     
tomek_cichy

Pomógł: 3 razy
Posty: 89
Wysłany: 29-03-2009, 12:46   

jest wgrany. Mogę wrzucić wszystkie pliki jakie trzeba było edytować.

www.lodzianie.ovh.org/music.rar
_________________
Jeśli myślisz, że wszystko jest OK zadzwoń do mnie... Przejdzie Ci !
Ostatnio zmieniony przez tomek_cichy 29-03-2009, 13:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 29-03-2009, 12:51   

tomek_cichy, http://lodzianie.ovh.org/...php?action=list

Wszystko działa. Wystarczy dodać utwory :shock:
_________________
lui754
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
tomek_cichy

Pomógł: 3 razy
Posty: 89
Wysłany: 29-03-2009, 13:08   

na poprzedniej stronie wrzucilem swoje pliki.
lui754, czy da się zrobić tak, żeby link do odtwarzacza pokazywał się zamiast Download na górze strony?
_________________
Jeśli myślisz, że wszystko jest OK zadzwoń do mnie... Przejdzie Ci !
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę