phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Majkelo
06-05-2012, 00:29
FGRP
Autor Wiadomość
Gilu


Pomógł: 848 razy
Posty: 2316
Wysłany: 28-02-2009, 20:45   FGRP

Sprawa ma się tak, to był styl na zlecenie ale serwis nie wypalił, a właściciel nie chce, żeby skórka się marnowała więc zezwolił na oddanie jej ogółowi jeżeli znajdzie się stosowny link w stopce.

Mam nadzieje, że wam się spodoba.

Nazwa Stylu: FGRP
Autor: Gilu
Strona internetowa: www.mGil.pl
Zrobiony dla: www.FG-RP.pl
Tematyka: Teoretycznie GTA San Andreas Multiplayer, miał to być styl pod forum serwera owej gry, tak naprawdę po wymianie loga styl staje się baaaardzo uniwersalny.
Ikony anglojęzyczne: TAK
Pliki .psd: w załączniku

swmo.png
Plik ściągnięto 923 raz(y) 990,17 KB

gtalogo.rar
plik .psd z logiem
Pobierz Plik ściągnięto 666 raz(y) 381,57 KB

buttonpsd.rar
plik .psd z buttonem od menu
Pobierz Plik ściągnięto 627 raz(y) 16,09 KB

Ostatnio zmieniony przez Majkelo 06-05-2012, 00:29, w całości zmieniany 3 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
lui754


Pomógł: 591 razy
Posty: 2699
Wysłany: 28-02-2009, 21:04   

Gilu, Styl nawet ładny no i najważniejsze że bez błędów (przynajmiej ja takowych nie zauważyłem) 8/10 za solidną prace :lol:
_________________
lui754
 
     
MaTeK_
Czarna lista


Pomógł: 364 razy
Posty: 1709
Wysłany: 31-03-2009, 21:33   

Gilu, a jak mam ten napis Serwer i po najechaniu pisze mi Ip to jak to zmienic albo wylaczyc ten przycisk ?
_________________
Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 31-03-2009, 21:38   

MaTeK_, to jest obrazek http://www.przemo.webstyl...ges/serwer2.png
albo w overall_header.tpl znajdź:
Kod:
<td><a href="http://przemo.org"><img src="templates/FGRP/images/serwer1.png" border="0" onmouseover="this.src = 'templates/FGRP/images/serwer2.png'" onmouseout="this.src = 'templates/FGRP/images/serwer1.png'"></a></td>
i zamień na:
Kod:
<td><a href="http://przemo.org"><img src="templates/FGRP/images/serwer1.png" border="0" /></a></td>
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
tomek_cichy

Pomógł: 3 razy
Posty: 89
Wysłany: 31-03-2009, 21:43   

Gilu, po kilkukrotnym kliknięciu na Testowa NazwaTestowa Nazwa Strona Główna twój banner o stylach całkowicie zasłania forum. Musisz to poprawić. Tyle OT :)
_________________
Jeśli myślisz, że wszystko jest OK zadzwoń do mnie... Przejdzie Ci !
 
     
macko1414
[Usunięty]

Wysłany: 27-05-2009, 20:04   

Bardzo ładny styl. Pełna profeska. Te obrazki zamiast zwykłych napisów są extra !

10/10
 
     
Mavek


Pomógł: 2 razy
Posty: 13
Wysłany: 27-05-2009, 20:56   

Styl niezły, podoba mi się ogólnie w nim wszystko, zaraz zainstaluje sobie go na forum i zobaczę co i jak. ;-)
_________________
Wykonuje:
- Instalacje modyfikacji typu: Cash Mod,Beer Mod
- Instalacje forum, oraz robienie stylów.
 
     
cwierzbas

Posty: 52
Wysłany: 10-06-2009, 16:51   

Bardzo fajny styl :) Przyda się, dzięki :)
 
     
terminator3

Posty: 13
Wysłany: 26-06-2009, 15:55   

hej mam problem....mam phpbb3 i wrzucam ten szablon do folderu style ale gdy wchodzę w panel administracyjny pisze że nie mam niezainstalowanych stylów...

P.S folderu templates wogule nie mam...

Proszę o pomoc
 
     
Tavaro

Pomógł: 242 razy
Posty: 1135
Wysłany: 26-06-2009, 16:03   

terminator3 napisał/a:
mam phpbb3

Na tym forum udzielamy pomocy osobom posiadającym phpBB2 by Przemo.
Support dla zwykłego phpBB znajduje się tutaj oraz tutaj !

Ten styl jest pod Przemo, nie pod phpBB3.
 
     
terminator3

Posty: 13
Wysłany: 26-06-2009, 16:18   

Tavaro napisał/a:
terminator3 napisał/a:
mam phpbb3

Na tym forum udzielamy pomocy osobom posiadającym phpBB2 by Przemo.Support dla zwykłego phpBB znajduje się tutaj oraz tutaj !
Ten styl jest pod Przemo, nie pod phpBB3.

Przeinstalowałem na phpBB2 i podczas instalacji wyskakuje błąd:

Kod:
Błąd Ogólny
Could not insert theme data!

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'tr_color_helped' in 'field list'

INSERT INTO phpbb_themes (template_name, style_name, head_stylesheet, body_background, body_bgcolor, body_text, body_link, body_vlink, body_alink, body_hlink, tr_color1, tr_color2, tr_color3, tr_color_helped, tr_class1, tr_class2, tr_class3, th_color1, th_color2, th_color3, th_class1, th_class2, th_class3, td_color1, td_color2, td_color3, td_class1, td_class2, td_class3, fontface1, fontface2, fontface3, fontsize1, fontsize2, fontsize3, fontcolor1, fontcolor2, fontcolor3, fontcolor_admin, fontcolor_jradmin, fontcolor_mod, factive_color, faonmouse_color, faonmouse2_color, span_class1, span_class2, span_class3, img_size_poll, img_size_privmsg) VALUES ('FGRP', 'FGRP', 'FGRP.css', '', 'E5E5E5', '000000', '006699', '5493B4', '', 'DD6900', 'EFEFEF', 'DEE3E7', 'D1D7DC', 'F0EDDE', '', '', '', '98AAB1', '006699', 'FFFFFF', 'cellpic1.gif', 'cellpic3.gif', 'cellpic2.jpg', 'FAFAFA', 'FFFFFF', '', 'row1', 'row2', '', 'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif', 'Trebuchet MS', 'Courier, ''Courier New'', sans-serif', '10', '11', '12', '444444', '006600', 'ffa34f', 'FFA34F', '993333', '006600', 'DFDFC3', 'DEE3E7', 'DFDFC3', '', '', '', '0', '0')

Line : 121
File : admin_styles.php
 
     
Tavaro

Pomógł: 242 razy
Posty: 1135
Wysłany: 26-06-2009, 16:32   

terminator3, phpBB ≠ phpBB by Przemo!

Ten styl będzie działał tylko pod Przemem, nie pod phpBB2, phpBB3, SMF, vB i tak dalej...
 
     
terminator3

Posty: 13
Wysłany: 26-06-2009, 17:35   

Tavaro napisał/a:
terminator3, phpBB ≠ phpBB by Przemo!

Ten styl będzie działał tylko pod Przemem, nie pod phpBB2, phpBB3, SMF, vB i tak dalej...
aha
Przepraszam jeśli zrobiłem trochę zamieszania ale szczerze to bawię się z tworzeniem stron itp.

Mimo wszystko dziękuję, działa :P
 
     
ravziom

Posty: 35
Wysłany: 28-06-2009, 01:01   

podzielił byś się tą beleczka z butonkami ? :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Wilku900

Posty: 6
Wysłany: 07-11-2009, 23:43   

mógłbyś wrzucić też czcionki które używałeś do buttonów?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę