|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
Autor |
Wiadomość |
hacker06
|
Wysłany: 01-02-2009, 19:41 Avatar na środku paska
|
|
|
Witam,
Jak ustawić, żeby avatar wyświetlał się na środku paska, tego który znajduje się obok posta autora?
Aktualnie u mnie wygląda to tak :
http://img232.imageshack....beztytuucp7.png |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bartek5132
|
Wysłany: 01-02-2009, 19:54
|
|
|
możesz wyśrodkowac wszystko czyli w pliku viewtopic_body.tpl
znajdź
Kod: | <td align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}" nowrap="nowrap" width="150"> |
zamień
Kod: | <td align="center" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}" nowrap="nowrap" width="150"> |
[ Dodano: 01-02-2009, 19:58 ]
jak nie to to napisz dokładnie o co Ci chodzi |
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
hacker06
|
Wysłany: 02-02-2009, 16:01
|
|
|
Nie do końca o to mi chodziło, ale w ostateczności może być. Chodziło mi o to, żeby sam AVATAR był na środku tego paska, a nie wszystko (łącznie z napisami).
Czy ktoś mi może poradzić jak ustawić aby podpis użytkownika po jakiejś ilości znaków przenosił się do drugiej linijki? Możecie zobaczyć np. tutaj: http://centrum-nokia.net/viewtopic.php?p=573#573 że jeden z użytkowników ma strasznie długi podpis i rozszerza bardzo forum... Mam ustawione, aby forum rozciągało się do 80% szer. monitora... Ktoś coś może poradzić?
[ Dodano: 02-02-2009, 16:33 ]
50 wyświetleń i nikt nie pomoże :\ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!