|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 15:19 |
ota.pl - zwinał się |
Autor |
Wiadomość |
zinn
|
Wysłany: 28-01-2009, 15:59 ota.pl - zwinał się
|
|
|
witam
mam problem:(((
Od paru dni z moim forum na serwerze ota.pl nie można się połączyć. Okazało się, że żadna ze stron na tym serwerze nie działa. Administrator też w ogóle nie odpowiada na maile. Prawdopodobnie zwineli interes nie uprzedzając nikogo o tym
Jedynie co udało mi się zrobić to skopiować wszystkie pliki z serwera. Niestety kolie zapasową bazy danych robiłem ładnych parę miesięcy termu.
W jaki sposób mogę odzyskać bazę danych mając tylko i wyłącznie pliki z serwera?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lui754

|
Wysłany: 28-01-2009, 16:02
|
|
|
zinn, nic nie zrobisz bez bazy danych, w bazie danych są zapisane wszystkie dane. |
_________________ lui754 |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 28-01-2009, 16:02
|
|
|
Niestety, w zaden. chyba ze miales wlaczone robienie backupu przez PA forum. Zajrzyj do katalogu db/db_backup/ czy nei ma tam jakiejs nowszej kopii bazy |
|
|
|
 |
zinn
|
Wysłany: 28-01-2009, 16:08
|
|
|
niestety w tym katalogu nie mam nic ciekawego - tylko index-y w których nic nie ma.
mam jeszcze dostęp na serwer poprzez totalcommandera - czy mogę jakoś tą beze danych ściągnąć za pośrednictwem tego programu?? |
|
|
|
 |
Bucu

|
Wysłany: 28-01-2009, 16:44
|
|
|
zinn napisał/a: | poprzez totalcommandera - czy mogę jakoś tą beze danych ściągnąć za pośrednictwem tego programu?? |
nie.
musisz miec dostep do BAZY przez phpmyadmina najlepiej. |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
 |
langerr
|
Wysłany: 28-01-2009, 18:09
|
|
|
mozesz ja mam na to patent pisz pw |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!