|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:06 |
Kolor tematu tylko dla moderatorów |
Autor |
Wiadomość |
Mikado
|
Wysłany: 22-01-2009, 14:49 Kolor tematu tylko dla moderatorów
|
|
|
Witam, co prawda moje pytanie było podłączone do już istniejącego wątku (staram się trzymać zasad tego forum) http://www.przemo.org/php...=404226#404226, ale niie mam tam odpowiedzi, dlatego zakładam nowy. W razie czego proszę te wątki scalić.
Mój problem:
Mimo wybrania opcji w PA tak jak w Podręczniku (str. 39), kolor tematu może ustawiać tylko Admin i Junior Admin, natomiast moderatorzy nie.
Kolor tematu: TAK
Kolor tematu dla moderatorów: TAK (nie działa)
Kolor tematu dla wszystkich: NIE (działa)
W tej chwili uprawnienia ma cała grupa Moderatorzy, nie ustawiano uprawnień indywidualnych. |
_________________ Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Mikado
|
Wysłany: 22-01-2009, 15:15
|
|
|
Sprawdzę, dzięki za sugestię
[ Dodano: 22-01-2009, 19:49 ]
arcy napisał/a: | A ta funkcja działa jeśli użytkownik ma indywidualnie uprawnienia moda? Sprawdź może to jest rozwiązanie. |
arcy, obawiam się, że nie działa albo ja coś źle robię W PA, Użytkownicy, Zezwolenia jeden moderator ma zmienione przy dwóch forach zezwolenie z "Nie moderator" na "Moderator", ale niestety, nie może nadać koloru tematowi, gdy chce go tam założyć, ani edytować koloru tytułu pierwszego postu w temacie. W grupach nadal wszyscy mają moderator (poza forum, które jest tylko dla adminów).
Może coś jeszcze trzeba zrobić dodatkowo, czy mógłbyś bardzo dokładnie mi to wytłumaczyć? |
_________________ Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!