|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przepełniona baza? |
Autor |
Wiadomość |
Kubos
|
Wysłany: 29-08-2008, 17:11 Przepełniona baza?
|
|
|
Witam. Na forum wyskakuje mi taki oto komunikat:
Cytat: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User 'db525054' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 10) in /var/www/sites/yoyo.pl/b/h/bh90210/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User 'db525054' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 10) |
Czy oznacza to, że baza danych jest przepełniona?
Co prawda jeszcze jest trochę miejsca (około 14mb). |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szresi

|
Wysłany: 29-08-2008, 17:14
|
|
|
Kubos, po angielskiemu czytamy
maksymalna ilosc połaczeń do bazy została wykorzystana .Problem sam zniknie po chwili ( dłuższej lub krótszej ) , znaczy zniknie ale pewnie nie na zawsze.Wszystko zalezy od jakosci serwera.. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
 |
Kubos
|
Wysłany: 29-08-2008, 17:16
|
|
|
Domyśliłem się, że chodzi o to, że nie może być więcej niż 10 osób, ale myślałem, że to chodzi o zbyt mało miejsca na bazę. |
|
|
|
 |
szresi

|
Wysłany: 29-08-2008, 17:16
|
|
|
edit
aha.. no tak.. to o jakości mowy byc nie może
[ Dodano: 29-08-2008, 17:17 ]
Kubos, gdy jest mało miejsca pod baze wyświetla się inny komunikat. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
 |
Kubos
|
Wysłany: 29-08-2008, 17:20
|
|
|
Wiem, że yoyo to kicha, ale zakładając forum nie sądziłem, że będzie się trzymało tyle czasu i jakoś nie myślałem przyszłościowo jeśli chodzi o serwer. Teraz znowu nie chce mi się od nowa pozycjonować, bo bym kupił coś lepszego |
|
|
|
 |
fatherdirector
|
Wysłany: 30-08-2008, 12:15
|
|
|
Kubos napisał/a: | Teraz znowu nie chce mi się od nowa pozycjonować |
Zrób przekierowanie 301. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!