|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:39 |
(Problem) memberlist.php |
Autor |
Wiadomość |
michu175
|
Wysłany: 18-08-2008, 21:46 (Problem) memberlist.php
|
|
|
Witam
jak wchodze w plik memberlist.php to wyskakuje mi taki blad ogolny
Kod: | Could not query users
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.user_spend_time , u.user_field_1, u.user_field_6, u.user_field_7, u.user_field_' at line 1
SELECT u.username, u.user_id, u.user_level, u.user_jr, u.user_viewemail, u.user_posts, u.user_lastvisit, u.user_session_time, u.user_regdate, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_yim, u.user_msnm, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_gender, u.user_custom_color, u.can_custom_color, u.special_rank, u.user_visit, user_points u.user_spend_time , u.user_field_1, u.user_field_6, u.user_field_7, u.user_field_8, u.user_field_9 FROM phpbb_users u WHERE u.user_id <> -1 GROUP BY u.user_id ORDER BY u.user_regdate ASC LIMIT 0, 25
Line : 314
File : memberlist.php
|
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 18-08-2008, 21:49
|
|
|
Niemożliwe.
Naucz się poprawnie instalować mody ( w tym przypadku - Points System )
michu175 napisał/a: | user_points u.user_spend_time |
|
|
|
|
|
michu175
|
Wysłany: 18-08-2008, 21:52
|
|
|
RuseK napisał/a: | Niemożliwe.
Naucz się poprawnie instalować mody ( w tym przypadku - Points System )
michu175 napisał/a: | user_points u.user_spend_time |
|
hmm wiesz mam duzo modow wiec niekiedy moge popelnic bledy moglbys jakos pomoc |
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 18-08-2008, 21:58
|
|
|
Ma być
Kod: | user_points, u.user_spend_time |
|
|
|
|
|
michu175
|
Wysłany: 18-08-2008, 22:13
|
|
|
dzięki a teraz mam male pytańko
Mam takie pytanko co zrobić żeby tą szarą tabele usunąć |
|
|
|
|
Seraphe
|
Wysłany: 19-08-2008, 10:12
|
|
|
Usuń jedno <td></td> w pliku tpl |
_________________ "Dostałem warna i teraz obniżone zachowanie będę miał na semestr" |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna
|
Wysłany: 19-08-2008, 11:09
|
|
|
Seraphe, to nie zadziała. Popatrz najpierw w pliki zanim powiesz.
michu175, /templates/BlackBlue/memberlist_body.tpl
Kod: | <td class="catbottom" colspan="4" height="28" align="left">{U_STAFF}</td><td class="catbottom" colspan="{COLSPAN}" height="28" align="right">{U_SEARCH_USERS}</td> |
Zamień na
Kod: | <td class="catbottom" colspan="5" height="28" align="left">{U_STAFF}</td><td class="catbottom" colspan="{COLSPAN}" height="28" align="right">{U_SEARCH_USERS}</td> |
i usuń linijkę niżej
Kod: | <td class="catbottom" colspan="5" height="28" align="left">{U_STAFF}</td><td class="catbottom" colspan="{COLSPAN}" height="28" align="right">{U_SEARCH_USERS}</td> |
Powinno działać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!