Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:14 |
[Problem] Nie moge odinstalowa? BeerModa ;( |
Autor |
Wiadomość |
PiroBoss

|
Wysłany: 22-08-2008, 11:28 [Problem] Nie moge odinstalować BeerModa ;(
|
|
|
Witam,
Kiedyś pobrałem sobie jakąś wersje beermod'a (ale nie pamiętam jaką) i zainstlowałem. Jak dobrze wiecie pliki z beermoda wrzuca/edytuje sie do/w katalogu stylu jak i w innych katalogach na forum. Mój problem polega na tym że zmieniłem sobie styl i teraz beermod jest widoczyny w PA ale nie działa. Chciałem zainstalować nowego beermoda 2.2a ale boje sie że jak zamieszam 2 te same modyfikacje tylko w różnych wersjach to popsuje sobie forum. Czy ktoś mógłby mi w tym pomóc/powiedzieć co mam robić?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
JrQ-

|
Wysłany: 22-08-2008, 11:33
|
|
|
Najlepiej nadpisz pliki na orginalne, jesli nie miałeś innych modyfikacji w tych plikach. |
|
|
|
 |
PiroBoss

|
Wysłany: 22-08-2008, 11:48
|
|
|
no właśnie chyba miałem. A poza tym niezabardzo wiem co to za pliki |
|
|
|
 |
szresi

|
Wysłany: 22-08-2008, 11:54
|
|
|
PiroBoss,
sprawdź w PA-->Beermod--> Sprawdź poprawność instalacji plików , przy której wersji
1.x czy 2.x masz "found"
w ten sposób zobaczysz jaką masz wersję beermoda.
Jeśli masz 1.x a chcesz odinstalować tą wersje i zainstalować 2.2 , to musisz zrobić tak jak JrQ- napisał jeśli nie instalowałeś w tych plikach nic innego , niż tego beermoda . Jeśli masz tam jeszcze jakieś mody , to musisz wziąć do ręki instrukcję instalacji tamtego beermoda i krok po kroku usuwać kawałki z plików.
Jeśli masz zainstalowanego 2.2 to problem jest mniejszy , bierzesz instrukcję i edytujesz tylko część dotycząca stylu. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
 |
PiroBoss

|
Wysłany: 22-08-2008, 16:31
|
|
|
ale jak kilkam w zakładke BeerMod w PA to pojawia się puste tło i na górze napis:
Cytat: | Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/admin_beermod_body.tpl |
Na dodatek nie pamiętam skąd pobierałem tego beermod'a |
|
|
|
 |
MagicalFire

|
Wysłany: 22-08-2008, 16:56
|
|
|
PiroBoss napisał/a: | Template->make_filename(): Error - template file not found: admin/admin_beermod_body.tpl | wgraj plik
admin_beermod_body.tpl
do katalogu nazwa stylu/admin
[ Dodano: 22-08-2008, 16:57 ]
poza tym popraw adres forum
beer mod z załączniku
beermod 2.2a-1.rar beermod |
Pobierz Plik ściągnięto 177 raz(y) 23,42 KB |
|
|
|
|
 |
PiroBoss

|
Wysłany: 22-08-2008, 19:33
|
|
|
Czytałeś ten temat od początku?
Moge mieszać ze sobą pliki z dwóch różnych wersji beermoda? |
|
|
|
 |
MagicalFire

|
Wysłany: 22-08-2008, 19:35
|
|
|
PiroBoss napisał/a: | Moge mieszać ze sobą pliki z dwóch różnych wersji beermoda? | \
wgraj wszystkie pliki z paczki która dałem
i będzie oki
wszystkie pliki
aktulalizacja do nowszych wersi polega tylko na wgraniu nowych plików z paczki |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
PiroBoss

|
Wysłany: 22-08-2008, 21:21
|
|
|
MagicalFire napisał/a: | wgraj wszystkie pliki z paczki która dałem
i będzie oki |
Zrobiłem tak jak napisałeś... I jak klikam żeby sprawdził instalację to wyskakuje:
Cytat: | Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/p/c/pclife/www/includes/template.php(916) : eval()'d code:2) in /home/freehost/p/c/pclife/www/includes/functions.php on line 1737 |
|
|
|
|
 |
MagicalFire

|
Wysłany: 22-08-2008, 22:09
|
|
|
musi byc tak jak na screnie
jedyne wyjście to zrobić jak to powiedziała szresi77,
szresi77 napisał/a: | Jeśli masz tam jeszcze jakieś mody , to musisz wziąć do ręki instrukcję instalacji tamtego beermoda i krok po kroku usuwać kawałki z plików. |
jak chcesz to napisz jutro na gg to co to zrobie |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
woozie
|
Wysłany: 23-08-2008, 18:52
|
|
|
najlepiej podmien te pliki ktore modyfikowałeś głównymi .. takimi ktore nie byly modyfikowane.. to wtedy pomoze, i rozpocznij instalacje na nowo (; |
|
|
|
 |
|