Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 18:44 |
[OffTopic] Poszukuje tego Stylu |
Autor |
Wiadomość |
ZolltaR
|
Wysłany: 04-07-2008, 13:10 [OffTopic] Poszukuje tego Stylu
|
|
|
Otóż poszukuję style zBlue
demo: http://www.zareklamuj.info/index.php
Wiem, że oni zlecili przerobienie tego stylu, ale niestety admin nie dał mi odpowiedzi skąd wzięli styl zBlue, jedyne co powiedział, to że kazał go zmodyfikować, Może wie ktoś skąd mogę pobrać ten styl. Na stronie twojestyle go nie znalazłem
pozdr
ZolltaR |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 04-07-2008, 14:41
|
|
|
Nie ma takiego stylu ogolnodostepnego, wiec go nie znajdziesz.
To wedlug mnie mocno przerobiony xabb
http://przemo.webstyle.in.../index.php?s=59 |
|
|
|
 |
Tavaro
|
Wysłany: 04-07-2008, 14:58
|
|
|
zBlue istnieje, ale jest stylem dla zwykłego phpBB, w dodatku jest płatny.
http://www.sourcecodeswor...ue-theme-16875/ i parę innych stron.
joli, z xabb'a tam jest chyba tylko top, i tak mocno przebudowany |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 04-07-2008, 15:40
|
|
|
No najbardziej przypomina. |
|
|
|
 |
ZuL
|
Wysłany: 04-07-2008, 16:36
|
|
|
Top od razu mowi ze to xaBB |
_________________ Muzyka łączy, nie dzieli |
|
|
|
 |
ZolltaR
|
Wysłany: 04-07-2008, 21:01
|
|
|
joli napisał/a: | No najbardziej przypomina. |
Fakt bardzo mocno podobny, ale dziękuję bardzo za info |
|
|
|
 |
ZuL
|
Wysłany: 05-07-2008, 13:28
|
|
|
ZolltaR, zainstaluj xabbblue na forum swoim i zmodyfikuj top (background i przyciski mozna zrobic to nawet identycznie |
|
|
|
 |
ZolltaR
|
Wysłany: 05-07-2008, 15:18
|
|
|
ZolltaR napisał/a: | ZolltaR, zainstaluj xabbblue na forum swoim i zmodyfikuj top (background i przyciski mozna zrobic to nawet identycznie |
Wiesz moja znajomość php nie jest tak dobra Hmm może przesadziłem, jest zerowa Ale dzięki za sugestię |
|
|
|
 |
ZuL
|
Wysłany: 05-07-2008, 17:50
|
|
|
ZolltaR, Wystarczu grafike zrobic i powrzucac na serwer podmieniajac istniejaca jzu |
|
|
|
 |
ZolltaR
|
Wysłany: 05-07-2008, 18:11
|
|
|
Wiesz akurat to robię i myślę że wyjdzie ten sam styl, jak skończę umieszczę go, tylko taka mała prośba do ciebie (przyznam się nie szukałem jeszcze ale zaraz sprawdzę w dziale o stylach ) Jak zmodyfikować stopkę by pisało styl created by ZolltaR for xxx. Właśnie nie wiem który to plik
Edit: szukałem, znalazłem kilka tematów o tym, ale w żadnym nie było podane który plik edytować |
|
|
|
 |
DJ FIGA

|
Wysłany: 05-07-2008, 19:54
|
|
|
ZolltaR - overall_footer.tpl
Pozdr0
PS. Zobacz mój styl www.clubbing24.pl |
|
|
|
 |
DJ FIGA

|
Wysłany: 05-07-2008, 20:24
|
|
|
Tavaro napisał/a: | możesz mi powiedzieć co ta reklama: |
Nie reklama, tylko chcę żeby zobaczył mój styl i pozatym to jest PS. , czyli nic wnoszącego dom tematu. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2008, 20:32
|
|
|
ZolltaR napisał/a: | Edit: szukałem, znalazłem kilka tematów o tym, ale w żadnym nie było podane który plik edytować |
STOPKA
szukałem, nie znalazłem (bo nie szukalem)
starczy tego. Poza tym jesli przerobisz styl ZolltaR napisał/a: | Wiesz akurat to robię i myślę że wyjdzie ten sam styl, | to nie masz w zasadzie prawa pisac ze go zrobiles, tylko ze zmodyfikowales.
DJ FIGA, chcesz warnika? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
ZolltaR
|
Wysłany: 05-07-2008, 22:19
|
|
|
joli napisał/a: | szukałem, nie znalazłem (bo nie szukalem)
|
Szukałem w dziale Ogólna Pomoc dotycząca stylii
joli napisał/a: | to nie masz w zasadzie prawa pisac ze go zrobiles, tylko ze zmodyfikowales. |
Innego zamiaru nie miałem (choć może to tak zabrzmiało), wiem że ktoś się narobił tworząc ten styl, a ja jedynie podaje go ogólnej modyfikacji ale dzięki wielkie, a na przyszłośc będę szukał uważniej temat do zamknięcia |
|
|
|
 |
|