Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:44 |
konwersja z phpBB2 by Przemo do zwykłego phpBB-2.0.21-PL |
Autor |
Wiadomość |
reggaester
|
Wysłany: 05-07-2006, 12:59 konwersja z phpBB2 by Przemo do zwykłego phpBB-2.0.21-PL
|
|
|
witam tak jak w temacie ? jest to mozliwe ?? jak to zrobic ? moze jest jakis konwerter??
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|
Wysłany: 05-07-2006, 13:09
|
|
|
Wystarczy, że odinstalujesz modyfikację przema z PA |
|
|
|
 |
reggaester
|
Wysłany: 05-07-2006, 13:41
|
|
|
zrobiłem tak jak napisałeś i nie moge wejsc na forum :
Kod: | message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? |
|
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 05-07-2006, 13:44
|
|
|
Kod: | Deinstalacja
System wyposażony jest w deinstalator, służący do całkowitego odinstalowania wersji "by Przemo" i powrotu do oryginalnego phpBB2 przy zachowaniu tematów, postów, użytkowników, ustawień.
Deinstalacja polega na uruchomieniu deinstalatora znajdującego się w Panelu Administracyjnym w sekcji SQL. Należy w nim podać wersję phpBB2 do jakiej chcemy powrócić (np. 2.0.19) i zaakceptować chęć deinstalacji (może to wykonać tylko główny "zapisany" Administrator)
Następnie należy usunąć wszystkie pliki forum z serwera z wyjątkiem pliku config.php oraz katalogu /images/ (w którym znajdują się avatary użytkowników) i wysłać pliki oryginalnego phpBB2 (nadpisać pliki z katalogu /images/) |
|
|
|
|
 |
reggaester
|
Wysłany: 05-07-2006, 13:46
|
|
|
kurde zapomnialem o images da sie cos zrobic? |
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 05-07-2006, 13:48
|
|
|
Nadisałeś pliki?
Kod: | Następnie należy usunąć wszystkie pliki forum z serwera z wyjątkiem pliku config.php oraz katalogu /images/ (w którym znajdują się avatary użytkowników) i wysłać pliki oryginalnego phpBB2 (nadpisać pliki z katalogu /images/) |
|
|
|
|
 |
reggaester
|
Wysłany: 05-07-2006, 13:50
|
|
|
zostawielem cofiga i reszte usunolem a nastepnie wgralem pliki nowego firum oprucz configa |
|
|
|
 |
snorg

|
Wysłany: 21-06-2008, 21:22
|
|
|
mam pytanie
da sie jakos inaczej odinstalowac przema do czystej wersji phpbb ?
bo jesli by sie cos schrzanilo to niemam ani forum na przemie i ani na phpbb ((((
pozdro chodzi mi o skuteczną i BEZPIECZNĄ alternatywę |
_________________ [*][*][*] -
Proszę pomóż mi
>>> KLIKNIJ i pomóż mi <<< |
|
|
|
 |
lord.nitos

|
Wysłany: 21-06-2008, 21:35
|
|
|
To co jest podane jak odinstalować jest bezpieczne tylko trzeba dokładnie czytać... |
|
|
|
 |
snorg

|
Wysłany: 21-06-2008, 21:53
|
|
|
2dobra zrobiłem na próbę na forum testowym i jak myslalem błąd się jakiś wyłoni a więc teraz na górze forum mam o to taki błąd
Kod: | Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/user/public_html/forum/includes/page_header.php on line 44 |
co on tyczy ? |
Proszę pomóż mi
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 22-06-2008, 00:05
|
|
|
A pliki od phpbb2 wgrales zamiast przemowych? |
|
|
|
 |
snorg

|
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 22-06-2008, 00:26
|
|
|
snorg, adres daj |
|
|
|
 |
snorg

|
Wysłany: 22-06-2008, 12:01
|
|
|
www.sat.ocom.pl
a także spróbowałem na innym serwerze i przewidywałem dobrze , że ta odinstalacja przema na phpbb bedzie komplikacją / zrobiłem tak
odinstalowalem z poziomu panelu przema
z FTP usunalem wszystkie pliki oprocz katalogu images i pliku config.php
nastepnie wrzucilem pliki od PHPBB zwyklego i co ?
1/3 postów tylko jest a reszta gdzie ? a po 2 jakoś dziąły się porozwalały , tzn. te co normalnie były u dołu forum teraz są na górze , więc nie rozumniem ;/
co jest nie tak ? adres forum to: www.forum-sat.ocom.pl
p.s co by bylo jak bym tak na wlasciwym forum odinstalowal modyfikacje
ehh |
Proszę pomóż mi
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|