|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:21 |
[Problem] Problem z Infopage |
Autor |
Wiadomość |
bonek
|
Wysłany: 22-04-2008, 17:55 [Problem] Problem z Infopage
|
|
|
Kod: | Fatal error: Call to undefined function ip_auth() in /home/freelive/domains/freelive.pl/public_html/infopage.php on line 136 |
Taki własnie bład pokazuje mi gdy włączam infopage.php
a taki gdy /infopage.php?id=2
Kod: | InfoPage Error
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'freelive_free.INFOPAGE_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM INFOPAGE_TABLE WHERE id='2' LIMIT 1
Line : 105
File : infopage.php |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo

|
|
|
|
 |
bonek
|
Wysłany: 23-04-2008, 15:55
|
|
|
ciekawe jakie. poprostu wgrałem pare modów. nie wiem czy to przez to bo dawno nie otwierałem infopage. i tak sie zrobiło |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 23-04-2008, 15:57
|
|
|
bonek napisał/a: | Table 'freelive_free.INFOPAGE_TABLE' doesn't exist | nie ma tabeli to i bład bedzie. |
|
|
|
 |
bonek
|
Wysłany: 23-04-2008, 19:04
|
|
|
jeśli chodzi o sql to tabela jest i ma sie dobrze. Nie wiem w czym jest problem:( |
|
|
|
 |
maniocek
|
Wysłany: 25-04-2008, 18:52
|
|
|
bonek, widocznie jej nie ma skoro taki błąd wywala. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Seraphe

|
Wysłany: 25-04-2008, 20:20
|
|
|
A prefix w zapytaniu zmieniłeś? |
_________________ "Dostałem warna i teraz obniżone zachowanie będę miał na semestr" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!