|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 18:41 |
[Problem] Nie okreslono typu postu. |
Autor |
Wiadomość |
Kazuki
|
Wysłany: 19-11-2007, 21:41 [Problem] Nie okreslono typu postu.
|
|
|
Piszac dluga wiadomosc wyskakuje mi "Nie okreslono typu postu" ? Jak pisze jeden wyraz albo bezsenswne znaki post dodaje sie normalnie, a a czasami wyskakuje nieszczescne "Nie okreslono typu postu".
- Nie nie okreslilem go, bo gdzie niby mam to zrobic ?
- Sprawdzilem check files i wszystko ok.
Wiec zna ktos konkretna odpowiedz ? Bo temat poruszony kilku krotnie i zadnej konkretnej odpowiedzi
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 19-11-2007, 23:47
|
|
|
jak dluga ta wiadomosc?
nie masz zcasem ograniczenia w bazie? |
|
|
|
|
Kazuki
|
Wysłany: 21-11-2007, 17:05
|
|
|
nie sadze, poniewaz wczesniej mialem fora i wszystko dzialalo ok, teraz jak zainstalowalem nowa wersje forum to takie cos sie pokazuje.
Np. napisalem post, i na koncu napisalem "pozdrawiam" i nie mogle wyslac bo nie okreslono typu, usunolem pozdrawiam i post sie normalnie dodal. nie mam pojecia od czego to zalezy |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 21-11-2007, 17:35
|
|
|
Zalezy od bazy. Pytałam, jak długi jest ten post? |
|
|
|
|
moron
|
Wysłany: 01-03-2008, 16:03
|
|
|
ma taki sam blad
forum http://majowkazairsoftem.qrde.pl/
CF: http://majowkazairsoftem.qrde.pl/check_files.php
przy wysylaniu postu/tematu pojawia sie albo "Nie okreslono typu postu." albo brak odpowiedz z serwera
tematy sie nie pojawiaja (pokazuja sie dopiero po synchronizacji bazy)
posty mimo bledy sie pojawiaja
oczywiscie po dodaniu postu/tematu pojawia sie desycjronizacja bazy
stalo sie tak jakis tydzien temu
nic nie bylo zmieniane na forum ani na serwerze
reszta for na serwerze dziala poprawnie
wgrywalem jeszcze raz wszystkie pliki
baze synchronizowalem tysiace razy...
ma ktos jakies pomysly?
[ Dodano: 02-03-2008, 14:06 ]
ciezko bylo ale naprawilem |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
|
lukrym
|
Wysłany: 14-03-2010, 11:02
|
|
|
moron napisał/a: | ciezko bylo ale naprawilem |
Odświeżę temat - co było powodem ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!