|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:21 |
[PROBLEM] z beer mod |
Autor |
Wiadomość |
futymka
|
Wysłany: 25-04-2008, 21:45 [PROBLEM] z beer mod
|
|
|
Witam:) Zainstalowałem na forum beer moda i mam problem otóż kiedyś ustawiłem że jak zakoduje coś w hide to widzą to tylko zalogowani użytkownicy mogą to widzieć a jak mam to teraz zrobić żeby było to widoczne jak postawi się piwo?? I jeszcze mam takie pytanie gdzie zmienić żeby wyświetl mi sie obrazek z kuflem a nie takie coś?? I gdzie ustawić żeby żeby na stronie głównej była widoczna kategoria "piwosze" w której by można było zobaczyć kto dostał najwięcej piw i kto najwięcej postawił. Proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Seraphe

|
Wysłany: 26-04-2008, 09:06
|
|
|
Jak pamiętam, do ukrywania tekstów potrzebujesz bbcodemanagera.
Co do drugiego pytania:
Kod: |
-------------------------------- [ templates/subSilver/index_body.tpl ] --------------------------------
// ----------------- [ znajdz ] -----------------
<a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a>
// ----------------- [ po tym dodaj ] -----------------
<br />{BEER_INDEX_URL}
|
|
_________________ "Dostałem warna i teraz obniżone zachowanie będę miał na semestr" |
|
|
|
 |
futymka
|
Wysłany: 26-04-2008, 12:22
|
|
|
Ściągłem tego bbcodemanager ale nie wiem jak go zainstalować i jak zmienić żeby zamiast tego wyświetlało mi się np, takie coś. Jak by mi ktoś mógł pomóc i by się nudził to mogę dać wszystkie potrzebne pliki do zrobienia tego.:) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!