|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Joomla! 1.0.11 Stable - do czego zaktualizowa?? |
Autor |
Wiadomość |
prezesonline
|
Wysłany: 15-04-2008, 11:33 [Problem] Joomla! 1.0.11 Stable - do czego zaktualizować?
|
|
|
chcę zaktualizować obecną Joomla! 1.0.11 Stable. Jaką wersję plików na tę nadpisać, bo rozumiem, że aktualizacja polega na nadpisaniu? Jest takie zamieszanie w plikowni joomla.pl, że już nie wiem. Mam zmieniane pliki w /includes i /templates - czy mogę je zostawić? Inaczej mówiąc, gdzie znajdę listę plików, które w nowej wersji zostały zmienione?
Dodam, że już zaktualizowałem przemo do v.1 12 6 i odłatałem łatki, najpierw zaktualizuję jommle i potem od nowa wgram pomost.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
keicaM
|
Wysłany: 01-05-2008, 20:58
|
|
|
www.joomla.org -> wybierasz paczke aktualizujaca z wersji 1.0.11 do wersji 1.0.15 i wgrywasz wszystkie pliki z tej paczki na serwer. Prawda że banalne? A Ty sobie życie utrudniasz |
_________________ mam sygnaturkę niezgodną z regulaminem i mnie to nie obchodzi |
|
|
|
|
prezesonline
|
Wysłany: 01-05-2008, 21:02
|
|
|
no tak tylko że ja chcę mieć joomlę PL Ale problem już rozwiązany - 1.0.11 nadpisałem od razu 1.0.13 a potem 1.0.13 na 1.0.15 (w końcu na niepolską wersję admina). Na przyszłość nie zawaham się nadpisać plików również takim skokiem. Mogłem pewnie 1.0.11 nadpisać od razu 1.0.15 i nic by się nie stało. Dzięki. |
|
|
|
|
Centurion
|
Wysłany: 02-05-2008, 11:05
|
|
|
przeciez jest nieoficjalna wersja 1.0.15 ze spolszczonym panelem admina na joomla.pl |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!