|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:58 |
Nieszczęsne podkreźlenia |
Autor |
Wiadomość |
thunder
|
Wysłany: 14-10-2004, 20:33 Nieszczęsne podkreźlenia
|
|
|
Mam prośbe do kogo? obeznanego. Otóż chodzi o te nieszczęsne podkreźlenia w tabelce ostatni post na stronie głównej a takze w widoku tematow podkreźlenie autoru posta i przy okazji w widoku tematu nicka... mógłby mi ktoś konkretnie pda? o które miejsca w kodzie chodził Bylbym wdzieczny; patrzylem w overall header i subsilver.css ale nie bardzo sie na tym znam. Z gory dzieki za pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
panicz
|
Wysłany: 14-10-2004, 21:21
|
|
|
poszukaj Kod: | /* General font families for common tags */ | i to: Kod: | a:link,a:active,a:visited { color : {T_BODY_LINK}; }
zmieć na:
a:link,a:active,a:visited { text-decoration: none; color : {T_BODY_LINK}; }
|
jeżeli chodzi o podkreźlenie po najechaniu myszk? pozmieniaj text-decoration: uderline przy a:hover, ogolnie pozmieniaj wszystkie 'underline' na 'none' |
_________________ nie udzielam pomocy na gg, pw etc |
|
|
|
|
thunder
|
Wysłany: 14-10-2004, 21:45
|
|
|
Dzieki wielkie panicz. Wiedziałem ze moge liczyc na fachowa i szybka pomoc. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!