|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: lui754 12-04-2009, 15:47 |
[szukam] Kilka Modów |
Autor |
Wiadomość |
gutai
|
Wysłany: 12-04-2009, 15:36 [szukam] Kilka Modów
|
|
|
witam poszukuje kilku modów na forum
1. Spider nie pamietam pełnej jego nazwy ale pomaga pozycjonować
2.Site map też do pozycjonowania
3. nie wiem jak to sie nazywa ale umożliwia robić chmure tagów
4. wyśrodkowywuje avatar nick ilosc postow etc to w tematach co jest ten profil tak zwany
5. rozszerzony overhile czy cos takiego to na dole strony jak sie najedzie na nick uzytkownika to pokazuje avatar ilosc postów i co przeglada
6.menu użytkownika w temacie taki jest uprzyjemnia on przegladanie profilu mozna latwo dac ostrzezenie etc.
7. jak znacie jeszcze jakies programy ułatwiajace pozycjonowanie to poprosze
8.Mod który daje punkty za każdy post i np jak doda jakiś poradnik czy coś to moge mu dać jako admin np +98 punktów za ten poradniczek tak samo i moge je odbierać i zeby uzytkownicy mogli sobie przekazywać te punkty
9. BearMod najnowszy
z góry dziękuje bym znalazł to sam ale po prostu nie mam czasu reszte której tu nie dałem znalazłem sam za te mody jak mi znajdziecie oczywiscie plusiki |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lui754

|
|
|
|
 |
gutai
|
Wysłany: 12-04-2009, 15:45
|
|
|
misieq :* bardzo ci dziekuje nie dość ze szybko to jeszcze wszystko brawa dla ciebie |
|
|
|
 |
lui754

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!