|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-02-2008, 19:52 |
INDEX - linie oddzielaj?ce tematy (OBRAMOWANIA TABELEK) |
Autor |
Wiadomość |
SUPER_SMOKI138
|
Wysłany: 22-02-2008, 18:37 INDEX - linie oddzielające tematy (OBRAMOWANIA TABELEK)
|
|
|
Witam serdecznie
Robię ostatnio nowy styl na swoje forum i potrzebuję pomocy.
Gdzie mogę ustawić linie, które będą oddzielały tematy itp? Szukałem wszędzie, ale nic podobnego nie znalazłem
Z góry dziękuję za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez joli 22-02-2008, 19:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 22-02-2008, 18:42
|
|
|
te linie to cellspacing dla tabeli forumline. W pliku index_box.tpl to bedzie:
<table width="90%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center">
Ich kolor to tło forumline w pliku css
A było juz wiele razy o tym.
http://www.przemo.org/php...ic.php?p=320142 |
|
|
|
|
SUPER_SMOKI138
|
Wysłany: 22-02-2008, 19:05
|
|
|
Serdecznie Ci dziękuję Joli - działa wspaniale
Przepraszam, że nie przeszukałem dokładnie tematu, teraz to już wiem, że nazywa się to "forumline"
Wielkie dzięki
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Jozio
|
Wysłany: 06-02-2010, 01:49
|
|
|
A co zrobić aby usunąć te linie ? i mam takie pytanie jak podstawić pod dział z tematami taki gradient jak jest na obrazu ?? oczywiście gradient byłby pod literami . A edytuje ten styl pod swoje foro więc chciałem takie "czyste zrobić " bez żadnych obrysów
|
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 06-02-2010, 09:36
|
|
|
Jozio napisał/a: | A co zrobić aby usunąć te linie ? | przeczytac temat, w ktorym jestesmy.
Jozio napisał/a: | mam takie pytanie jak podstawić pod dział z tematami taki gradient jak jest na obrazu ? |
ustawic tło obrazkowe dla komorek
phpBB2 by Przemo :: View topic - Przewodnik - jak sprawdzić, co jest czym opisane?? css i tpl |
|
|
|
|
Jozio
|
Wysłany: 06-02-2010, 22:35
|
|
|
a mogła byś powiedzieć jak dać to w komórki bo nie znam się na css i php |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!