|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2008, 21:00 |
[OffTopic] Scrypt |
Autor |
Wiadomość |
cynka
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:23 [OffTopic] Scrypt
|
|
|
potrzebuje taki scrypt skąd moge takie cos wziąśc a moze wiecie jak to zrobic prosze o pomoc z gory dzieki |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
koziolek
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:29
|
|
|
też umiem pisać bez znaków interpunkcyjnych i spójników nie wiem o jaki skrypt Ci chodzi Google Ads znajdziesz tutaj https://www.google.com/adsense/login/pl/?hl=pl pozdrawiam koziolek
|
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
|
cynka
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:37
|
|
|
dokładnie nie wiem co to za scrypt dlatego pisze bo już szukałem i nie moge znaleść |
|
|
|
|
koziolek
|
Wysłany: 22-01-2008, 19:46
|
|
|
podałem Ci linka
trzeba się zarejestrować w Google, mieć 18 lat, i pewnie jeszcze jakieś formalności wypełnić |
_________________ #4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu |
|
|
|
|
cynka
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2008, 20:01
|
|
|
ja nie chce zarabiać ja chce forum załozyc takiego typu jak podałem obrazek ale nie wiem gdzie pobrac taki scrypt |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 22-01-2008, 20:30
|
|
|
cynka, Masz problem z odróżnianiem płci? Popraw płeć w profilu, albo dostaniesz OSTRZEŻENIE! |
to raz. Dwa, moze zacznij pisac normalnie, bo takiego lenistwa nie bedziemy tolerowac.
A obrazka jakos nie widac, tu sie uzywa załacznikow.
Forum sobie załozyc? o czym?
O języku polskim chyba nie.
paczka ze skryptem phpbb2 modified by przemo jest do pobrania na stronei głównej. Instrukcja jest tam i w FAQ
Zły dział, posty niezgodne z zasadami, temat także.
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami
exp1 |
|
|
|
|
cynka
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2008, 20:56
|
|
|
joli wiesz co spierdalaj dziwko jeszcze tak jebnientej baby to nie widziałem a ostrzezenie to mozesz sobie na piździe wytatuowac kurwo jebana tepa pozdrawiam goraca mam nadzieje ze sie nie obrazisz |
|
|
|
|
cynka
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2008, 20:58 [Problem] joli
|
|
|
czemu joli jest kurwa??? kto odpowie mi na to pytanie |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 22-01-2008, 20:58
|
|
|
dziekuje
narta
czemu cynka nie wie, czym jest? ma problem z główka? A może zbyt małe jest to, co ma w spodniach, aby sie zorientować ? Najwyraźniej w gębie jest mocny.
Wróc, jak dorośniesz, gówniarzu bez wychowania. |
Ostatnio zmieniony przez joli 22-01-2008, 21:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!