|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] synchro userow |
Autor |
Wiadomość |
elpik
|
Wysłany: 29-12-2007, 20:34 [Problem] synchro userow
|
|
|
witam
zaczne od tego ze mam joomle 1.0.13 i przemo 1.12.5 + pomost 1.2.1
mam problem z synchrem userow.. tz wszystko wyglada ladnie pieknie ale.. jak ktos chce sie zalogowac na joomla to okazuje sie ze nie dziala mu haslo - czy ktos moze wie dlaczego? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
stone
|
Wysłany: 07-01-2008, 22:09
|
|
|
przeraszam za późną odpowiedź ale ostatnio bylem troche zajety. czy cos Ci sie udało naprawić? |
|
|
|
|
elpik
|
Wysłany: 08-01-2008, 17:55
|
|
|
niestety nie... z tego co wiem kazdy ma ten problem u mnie na forum - portalu kazdy mod, admin czy user co sie logowal pisal mi ze nie moze sie zalogowac bo ma bleden haslo wsumie nie ma potrzeby logowania sie narazie na portal ale w przyszlosci chce to zminic i dodac dodatkowe opcje do ktorych bedzie to potrzebne i to jest problem dla mnie ... |
|
|
|
|
stone
|
Wysłany: 10-01-2008, 19:31
|
|
|
mozesz dac mi link do strony? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!