|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Ogromny problem z avatarami i screenshootami |
Autor |
Wiadomość |
lDesirl
|
Wysłany: 27-01-2008, 18:23 Ogromny problem z avatarami i screenshootami
|
|
|
Witam. Jestem nowy na forum. Potrzebuje pomocy a mianowicie gdy chce wrzucić avatar na profil (czy adminem czy normalnie) wyskakuje mi ten sam błąd co innym graczom:
Kod: |
Warning: move_uploaded_file(./images/photos/c1f26814479cbd6204d61.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/xxxx/public_html/profilephoto_mod.php on line 247
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpd3QfeU' to './images/photos/c1f26814479cbd6204d61.jpg' in /home/xxxx/public_html/profilephoto_mod.php on line 247 |
Przy dodawaniu screena w plikach DOWNLOAD wyskakuje podobnie... Pomoże mi ktoś? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 27-01-2008, 18:27
|
|
|
Ustaw chmody
http://www.desgame.freens.pl/check_files.php
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
CHMODY |
|
|
|
|
lDesirl
|
Wysłany: 27-01-2008, 18:51
|
|
|
Ustawiłem chmody na wszystkie te pliki nie wyskakuje błąd lecz dalej nie moge ustawić sobie avataru. Nie pokazuje go. (w opcjach mam dozwolone avatary)
[ Dodano: 27-01-2008, 19:09 ]
ok juz dziala thx za pomoc! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!