|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] posting_attachments.php |
Autor |
Wiadomość |
Zumi
|
Wysłany: 13-01-2008, 23:57 [Problem] posting_attachments.php
|
|
|
Witam przeniosłem pliki z jednego serwera na drugi i teraz zauważyłem że nie działa jak klikne na ikonke usuwania posta wyskakuje mi cos takiego
Cytat: | Fatal error: Call to undefined function get_var() in /var/www/virtual/tapetosik.com/gsm/htdocs/attach_mod/posting_attachments.php on line 62 |
adres http://gsm.tapetosik.com
na starym adresie działało normalnie próbowałem przesłac ten sam plik gdyz mógł byc jakis błąd przy przesyłaniu i nic przesłałem całkiem nowy plik i też nic
++++++++
teraz bedac w PA i usuwając grupe tzn chcąc usunąć wyskakuje mi cos takiego
Cytat: | Fatal error: Call to undefined function get_var() in /var/www/virtual/tapetosik.com/gsm/htdocs/attach_mod/includes/functions_includes.php on line 265 |
nie wiem chodzi o ten sam folder na FTP o attch_mod
+++++++++
Cytat: | Fatal error: Call to undefined function get_var() in /var/www/virtual/tapetosik.com/gsm/htdocs/attach_mod/posting_attachments.php on line 62 |
to juz przesada nawet posta sie nie da napisac |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!