Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 18:41 |
[Problem] z legendą |
Autor |
Wiadomość |
snorg
|
Wysłany: 14-02-2008, 22:42 [Problem] z legendą
|
|
|
Witam w lang_main w langu polish
pousuwałem nie potrzebne mi opcje z legendy i teraz mam zamiast nich takie kropki jak na screenie ponizej
jak moge je usunac ? w lang _ main niema tych kropek czyli
& bull;
z gory dzieki
Bez_tytu?u_1.jpg
|
|
Plik ściągnięto 11515 raz(y) 8,52 KB |
|
_________________ [*][*][*] -
Proszę pomóż mi
>>> KLIKNIJ i pomóż mi <<< |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
GradCP
|
Wysłany: 14-02-2008, 22:51
|
|
|
Otwórz index_body.tpl (folder stylu), znajdź tam:
Kod: |
<a href="{disable_viewonline.staff_explain.U_GROUP_URL}" class="gensmall" style="color: #{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_COLOR}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_STYLE}">•{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_PREFIX}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_NAME}</a>
|
Zamień na:
<a href="{disable_viewonline.staff_explain.U_GROUP_URL}" class="gensmall" style="color: #{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_COLOR}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_STYLE}">{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_PREFIX}{disable_viewonline.staff_explain.GROUP_NAME}</a>
|
|
|
|
|
|
snorg
|
Wysłany: 14-02-2008, 23:16
|
|
|
dzieki ale myslalem ze jak kropki znikną to od razu mod-temay i administrator do gory sie wyrownają a teraz jest wolne pole
mozna jakoś to do gory ? |
_________________ [*][*][*] -
Proszę pomóż mi
>>> KLIKNIJ i pomóż mi <<< |
|
|
|
|
GradCP
|
Wysłany: 14-02-2008, 23:24
|
|
|
Jasne, otwórz ponownie index_body.tpl, znajdź tam:
<b>L</b>egenda:</span><br><br>
|
i usuń te dwa <br>. |
|
|
|
|
snorg
|
|
|
|
|
GradCP
|
Wysłany: 14-02-2008, 23:47
|
|
|
Skopiowałem sobie kod Twoich index_body, overall_header i css i działa jak należy. Zrzuć modyfikowane przez siebie pliki na dysk (np. lang_main.php) i zastąp je na serwerze nowymi - w ten sposób znajdziemy błąd. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Limfao
|
Wysłany: 23-12-2013, 15:50
|
|
|
Witam.
Mały odkop zrobię, ale mam problem.Gdy ustawie sobie separator <br/>, to rangi są jedna pod drugą.
Do tego gdy je wycentruje, to są wyśrodkowane, lecz powiększa się odległość między rangami.
Gdy są normalne bez wyśrodkowania, są w odpowiedniej odległości. Ale gdy dodam przed <a> i po <center> to nagle odległość między rangami się powiększa.
Co zrobic, by rangi były wyśrodkowane, ale nie były tak daleko od siebie?
Na forum mam pokazane |
|
|
|
|
|