|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Nieuprawnione zdiecia z galerii w portalu |
Autor |
Wiadomość |
TKK 9000
|
Wysłany: 27-06-2004, 15:08 Nieuprawnione zdiecia z galerii w portalu
|
|
|
W portalu (jak jestem wylogowany) pokazuja mi sie zdiecia ktore nie powinny byc niewidoczne z powodu ograniczonych uprawnien ....
Dodatkowo dobrym pomyslem bylo by gdyby w tej rubryce z najnowszymi zdieciami pokazywaly sie takze zdiecia z prywatnych galerii |
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't ... not to mention Gość |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sirtom
|
Wysłany: 11-09-2004, 18:40
|
|
|
Mam ten sam problem, na stronie głównej portalu mam foki z albumu, których tam nie powinno był.
Macie jaki? pomysł na to..? |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 11-09-2004, 19:29
|
|
|
sirtom napisał/a: | Mam ten sam problem, na stronie głównej portalu mam foki z albumu, których tam nie powinno był.
Macie jaki? pomysł na to..? | to wyłącz w PS -> konfiguracji portalu -> ostatnie zdjecia
[ Dodano: 11-09-2004, 20:30 ]
TKK 9000, a po wylogowywaniu, to tylko tobie widzi obrazek w IE ,a sprawdę w Operze, bo tam na pewno nie jest to samo jak w IE. |
|
|
|
|
TKK 9000
|
Wysłany: 11-09-2004, 19:31
|
|
|
Ale wlasnie problem w tym ze chce aby zdiecia byly pokazywane w portalu tylko ze nie wszystkie ... |
_________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't ... not to mention Gość |
|
|
|
|
sirtom
|
Wysłany: 12-09-2004, 15:13
|
|
|
Hmm....
Opiszę to tak:
Album działa tak, że dla niezalogowanych userów pokazuje jedynie fotki z przyrod? - standard w By Przemo. dla zalogowanych pokazuje wszystkie inne fotki, z wszystkich innych kategorii. Tak to sobie ustawiłem i jest OK.
Jednak w portalu, na pierwszej stronie dla niezalogowanego usera pokazuje się ostatnia fotka dodana dla zalogowanych userów.
Tak więc nalo?a?o by co? zrobić żeby tej fotki nie było tylko ta przyroda wyskakiwała, jak jestem niezalogowany.
Czt teraz jaśniej ..? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!