|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 18:40 |
[Problem] Problem z działem forum |
Autor |
Wiadomość |
grafart
|
Wysłany: 21-12-2007, 12:50 [Problem] Problem z działem forum
|
|
|
Witam, prowadzę forum www.grafart.org ale od pewnego czasu a konkretniej od wczoraj nie wyświetla mi się dział off-topic. Jak klikam na te subforum w HYDEPARKU to wyświetla mi się biały ekran.
Proszę o pomoc. |
_________________ Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Zaredir
|
Wysłany: 21-12-2007, 13:00
|
|
|
grafart, nie widze problemu. mi wszystko dziala normalnie.. |
|
|
|
|
grafart
|
Wysłany: 21-12-2007, 13:18
|
|
|
Zaredir, http://grafart.org/off-topic-vf195.htm działa? |
_________________ Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne! |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
grafart
|
Wysłany: 21-12-2007, 13:28
|
|
|
arcy, a czym wobec tego może być spowodowane to, iż u mnie oraz 3 innych użytkowników te subforum nie wyświetla się? Wyłączałem Internet i ponownie włączałem, czyściłem cookies itp. i dalej nic. Poza tym chciałbym się Was zapytać czy warto "Odbudowywać Search" ? Bo spotkałem się z wieloma słowami krytyki co do tego urządzenia jakie możemy spotkać w naszym PA na phpBB by Przemo ) |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
grafart
|
Wysłany: 21-12-2007, 13:43
|
|
|
arcy, arcy napisał/a: | No jak potrzebujesz to tak. Ale u Ciebie wyszukiwrka działa więc po co chcesz dobudowywać? | ponieważ od pewnego czasu lastvisit nie pokazywało mi się na forum toteż odbudowałem search i jest ok.
Cytat: | tzn. co się dzieje? Pusta strona, jakieś błędy? | tak, wyświetla się pusta strona, coś takiego jakbyś łączył się z jakaś stroną i nagle stracił z nią połączenie
[ Dodano: 21-12-2007, 13:50 ]
Kod: | Stopka forum została zmodyfikowana, forum nie będzie działać prawidłowo!
Ustaw prawidłowo stopkę w pliku overall_footer.tpl, musi być ona widoczna w przegladarce, nie może zawierać "sztuczek" maskujacych.
Wzór: Powered by <a href="http://www.phpbb.com" target="_blank" class="copyright">phpBB</a> modified by <a href="http://www.przemo.org/phpBB2/" class="copyright" target="_blank">Przemo</a> © 2003 phpBB Group |
A i pojawia mi się co jakiś czas taki błąd, mimo iż stopkę forum mam ok, z resztą możesz nawet sprawdzić .... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!