|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-12-2007, 21:11 |
[Problem] Ucięte logo |
Autor |
Wiadomość |
Barracuda
|
Wysłany: 13-12-2007, 12:41 [Problem] Ucięte logo
|
|
|
Witam, przejrzałęm juz chyba wszystkie tematy zwiazane z logiem, ale za nic nie moglem znalezc odpowiedzi na mj problem, otoz mam forum z zainstalowanym stylem Mer. Zmienilem w overall_header szerokosc forum na 1000, wstawilem do tego szersze logo nagłowka, no i niestety nagłowek pozostaje w tym samym miejscu, a roznica w szerokosci zostaje obcieta . Moze cos zle robie, nie wiem
Prosze o pomoc, bo juz mnie ciemnosci ogarniają
Pozdrawiam
Barracuda |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 13-12-2007, 15:06
|
|
|
Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | , bo niestety wrozkami nie jestesmy.
Nawet nazwy stylu nie byłes łaskaw podac |
|
|
|
 |
Barracuda
|
Wysłany: 13-12-2007, 15:14
|
|
|
Nie rozumiem o co ci chodzi ... adres forum jest podany w moim profilu, no chyba ze chodzi o dokladnie wyroznienie w poscie, a co do stylu to przezciez nazwe podalem wyzej, to ja moze jescze go wytłuszcze zeby byl bardziej czytelny -> Mer
Adres forum:
Kod: | http://www.zarnowiec-gim.ovh.org/ |
Edit: Moj bład w nazwie forum, przepraszam ... dodalem o jedno "t" za duzo
Zalezy mi na wstawieniu takiego loga:
 |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 13-12-2007, 15:37
|
|
|
O to tylko, ze jak tam wchodze, to mam pusta strone.
Ze teraz, jak juz mi sie wejsc w koncu udalo, to widze, ze masz logo jako tlo tabelki, ktora ma takie, a nie inne wymiary. Trzeba ja rozszerzyc, czyli zamiast
Kod: | <table class="topbkg" width="741" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center"> |
powinno byc :
Kod: | <table class="topbkg" width="974px" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center"> |
|
|
|
|
 |
Barracuda
|
Wysłany: 13-12-2007, 15:51
|
|
|
Szybko i bezproblemowo ... Wielkie Dzieki joli
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!