|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 22:11 |
[Problem] Zgłoś Post |
Autor |
Wiadomość |
CartaginaFOX
zbanowany
|
Wysłany: 31-07-2007, 01:11 [Problem] Zgłoś Post
|
|
|
Mam taką wielką prośbe ... uszkodziłem sobie tabelę odpowiedzialna za zgłaszanie nieregulaminowych postów ...
czy ktoś by mógł dać mi taa tabele z czystego phpbb2 by przemo lub importować ze swojego forum ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 31-07-2007, 07:21
|
|
|
przeciez to jest w tabeli phpbb_posts, a nie w oddzielnej |
|
|
|
|
velpablo
|
Wysłany: 08-12-2007, 13:21
|
|
|
nie chce tworzyc nowego tematu wiec zapytam tutaj.
kiedys na jednym z forow widzialem taka opcje ze przy zglaszaniu postow wybieralo sie przyczyne zglaszania postow.
jest takie cos mozliwe na phpbb2 ?? |
|
|
|
|
Miki_
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!