|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Nie prawidłowa ścierzka i krzaki |
Autor |
Wiadomość |
wrcx
|
Wysłany: 28-11-2007, 22:39 [Problem] Nie prawidłowa ścierzka i krzaki
|
|
|
Witam
Zainstalowałem dzisiaj JoomleIE utf-8 forum 1.12.5 i pomost w wersji 1.2, jak na razie wsyzstko ok poza tym, że nie mogę ustawić Pełnego adresu do forum, czego bym tam nie wpisał to wyświetla mi "Ścieżka nieprawidłowa" ... co zrobić ?
Po drugie wykrzacza mi polskie znaki i "Opcja auto_increment dla kolumny id w tabeli phpbb_users" cały czas wyświetlona na czerwono, a po kliknięciu "USTAW" nic się nie dzieje, poza tym, że dalej świeci na czerwono.
Teraz jeszcze zauważyłem, że gdy wpiszę login i hasło na stronie głównej i kliknę "Loguj" to zostaje przeniesiony i zalogowany na forum, ale po przejściu przez link z forum na stronę główną nie jestem tam zalogowany
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
srwsio
|
Wysłany: 30-11-2007, 12:55
|
|
|
wrcx napisał/a: | Zainstalowałem dzisiaj JoomleIE utf-8 forum 1.12.5 i pomost w wersji 1.2 | z tego co ja wiem to wersja 1.2 pomostu jest do wersji 1.0.13 joomli |
_________________ Ks Burza Srwsio Słupy |
|
|
|
|
wrcx
|
Wysłany: 01-12-2007, 00:04
|
|
|
srwsio napisał/a: | wrcx napisał/a: | Zainstalowałem dzisiaj JoomleIE utf-8 forum 1.12.5 i pomost w wersji 1.2 | z tego co ja wiem to wersja 1.2 pomostu jest do wersji 1.0.13 joomli |
Konkretnie wersja to: JoomlaIE 1.0.13 utf-8. (wersja International Edition, jest w pełni ujednolicona językowo, łącznie z panelem admina, nie jest to oficjalne wydanie Joomli) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!