|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:57 |
RSS |
Autor |
Wiadomość |
Grumens

|
Wysłany: 08-03-2006, 09:34 RSS
|
|
|
Witam,
Zainstalowalem przema w takiej kolejnosci: najpierw byl phpbb, nastepnie 1.9 i ostatecznie 1.12.3. W poprzednich wersjach dzialal mi mod do rss z tej: http://naklon.info/rss/about.htm strony. Po wgraniu 1.12.3 wyskakuje mi taki blad:
Kod: |
Warning: Missing argument 3 for obtain_word_list() in /home/grumens/domains/maxthon.4vip.pl/public_html/forum/includes/functions.php on line 1316
Fatal error: Call to undefined function: undo_htmlspecialchars() in /home/grumens/domains/maxthon.4vip.pl/public_html/forum/rss.php on line 321 |
Co moze byc przyczyna takiego bledu??
rssfeed_2.2.4.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 511 raz(y) 23,95 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Grumens 08-03-2006, 10:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi

|
Wysłany: 08-03-2006, 09:44
|
|
|
wkej mi tu moda zaraz to poprawie
[ Dodano: 08-03-2006, 10:42 ]
podmien ten plik
rss.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 608 raz(y) 6,79 KB |
|
|
 |
Grumens

|
Wysłany: 08-03-2006, 17:09
|
|
|
podmienilem i tym razem pojawia sie taki komunikat:
Kod: | Fatal error: Call to undefined function: undo_htmlspecialchars() in /home/grumens/domains/maxthon.4vip.pl/public_html/forum/rss.php on line 321 |
|
|
|
|
 |
renat

|
Wysłany: 25-03-2006, 13:35
|
|
|
Miałem ten sam problem, wklej do /includes/bbcode.php
function undo_htmlspecialchars($input)
{
$input = preg_replace("/>/i", ">", $input);
$input = preg_replace("/</i", "<", $input);
$input = preg_replace("/"/i", "\"", $input);
$input = preg_replace("/&/i", "&", $input);
return $input;
}
|
|
|
|
|
 |
slawstef

|
Wysłany: 04-09-2006, 23:10
|
|
|
Witam
Wykorzystałem ten mod rss, ale mam pytanie na jakiej zasadzie on wyświetla posty?? Bo mi caly czas pokazuje z jednego działu na forum wydaje mi sie że nei bierze pod uwagę pozostałych nowo napisanych postów, tylko z tego jedneg |
|
|
|
 |
damian0021
|
Wysłany: 23-09-2006, 13:21
|
|
|
MOze ktos wrzucic gotowe pliki. Bardzo bede wdzieczny |
|
|
|
 |
mnb
|
Wysłany: 24-09-2006, 17:29
|
|
|
Czy ktos moze mi podac linka do moda RSS? bo chce zainstalowac na wersji phpbb by przemo v1.12.5 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Lololowski
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:45
|
|
|
renat napisał/a: | Miałem ten sam problem, wklej do /includes/bbcode.php
function undo_htmlspecialchars($input)
{
$input = preg_replace("/>/i", ">", $input);
$input = preg_replace("/</i", "<", $input);
$input = preg_replace("/"/i", "\"", $input);
$input = preg_replace("/&/i", "&", $input);
return $input;
}
|
|
Odgrzewam temat - gdzie to wlepić w najnowszej wersji, zeby bylo dobrze... bez tego mam undefined function undo_htmlspecialcharts()... z tym mam błąd przy bbcode second pass xD
a konkretnie to:
<br />
<b>Warning</b>: Missing argument 3 for bbencode_second_pass() in <b>forum/includes/bbcode.php</b> on line <b>278</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: Missing argument 3 for bbencode_second_pass() in <b>forum/includes/bbcode.php</b> on line <b>278</b><br />
<br />
<br />
<br />
Error updating user totalpages |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!