|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 22:48 |
[Problem] Viewtopic |
Autor |
Wiadomość |
norek131
|
Wysłany: 30-09-2007, 19:45 [Problem] Viewtopic
|
|
|
Jak wchodze w jakis temat to pisze
Kod: |
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_lat' in 'field list'
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.reporter_id, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, u.user_lat, u.user_long, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 12 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 844
File : viewtopic.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ |
Wgrałem tylko pliki z innego forum na moje a zostawiłem stara baze przez takie cos sie moze tak dziac ?? |
_________________ Pomocy
http://www.przemo.org/php...p=325532#325532 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 30-09-2007, 20:00
|
|
|
A po co wgrales pliki z inengo forum? jesli baza ma jakies poprawki, albo raczej z tego co widze, w plikach jest cos, zcego w twojej bazie nie ma, to i tak sie dzieje.
Mozesz mi wytlumaczyc sens uzywania plikow z innego forum? |
|
|
|
 |
norek131
|
Wysłany: 30-09-2007, 20:53
|
|
|
joli napisał/a: | A po co wgrales pliki z inengo forum? jesli baza ma jakies poprawki, albo raczej z tego co widze, w plikach jest cos, zcego w twojej bazie nie ma, to i tak sie dzieje.
Mozesz mi wytlumaczyc sens uzywania plikow z innego forum? |
Chciałem miec modyfikacje z tego forum bo umnie nie działały na starych plikach ale teraz tez nie działaja dalej sie to samo pokazuje wie ktos czemu tak jest mogło by tak byc przez baze danych ?? |
_________________ Pomocy
|
|
|
 |
JrQ-

|
Wysłany: 30-09-2007, 21:21
|
|
|
A zapytania do MYSQL tez dales do tych modyfikacji? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 30-09-2007, 22:03
|
|
|
modyfikacje zawieraja takze zmiany w bazie, jakie wlasciwie modyfikacje? |
|
|
|
 |
norek131
|
Wysłany: 01-10-2007, 15:12
|
|
|
joli napisał/a: | modyfikacje zawieraja takze zmiany w bazie, jakie wlasciwie modyfikacje? |
Beermod,BBCM,Find Similar Topics |
_________________ Pomocy
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 01-10-2007, 16:53
|
|
|
No to co sie dziwiwsz,z e ci nei dziala.... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
norek131
|
Wysłany: 01-10-2007, 17:00
|
|
|
joli napisał/a: | No to co sie dziwiwsz,z e ci nei dziala.... |
Naprawiłem juz ale beermoda nie moge zainstalowac zawsze jakis bład sie pojawia po edycji tego pliku wie ktos czemu tak jest ?? Na tych plikach nie dziala i na tych co instalowałem forum tez nie chciało działac |
_________________ Pomocy
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!