|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Strona w miejscu newsów. |
Autor |
Wiadomość |
VeAk
|
Wysłany: 15-06-2010, 17:02 [Problem] Strona w miejscu newsów.
|
|
|
Witam!
jakich tagów html użyć, aby zamiast newsów z forum, była strona www? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 15-06-2010, 18:06
|
|
|
VeAk napisał/a: | była strona www |
Sprecyzuj. Jeżeli chcesz własną zawartość zamiast newsów ustaw "własna strona w miejsce newsów" na tak oraz wpisz swoją zawartość w pole "własna strona w miejsce newsów" |
|
|
|
|
VeAk
|
Wysłany: 15-06-2010, 19:13
|
|
|
Cytat: | Własna strona w miejscu newsów
Jeżeli podasz tutaj kod HTML własnej strony, w miejscu newsów będzie twoja własna strona. |
Chodzi mi o to, czyli mam wpisać całą zawartość w html'u? Czy wystarczy link do tej strony? Bo mam forum, i stronę internetową, i chciałbym aby w miejsce newsów pojawiała się ta strona www. Można tak zrobić? |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 15-06-2010, 19:35
|
|
|
Musisz wpisać tam zawartość strony. Jeżeli dasz tylko link to wyświetli się tylko link. Możesz skorzystać z ramek albo z tego co jest napisane tutaj. |
|
|
|
|
VeAk
|
Wysłany: 19-06-2010, 18:39
|
|
|
Czyli mam zrobić tam własną stronę w html'u? Szkoda, bo newsów nie mogę tam sformatować i nie wychodzą mi obrazki tam gdzie chce. |
|
|
|
|
gringo
|
Wysłany: 21-05-2011, 16:08
|
|
|
Woytec napisał/a: | VeAk napisał/a: | była strona www |
Sprecyzuj. Jeżeli chcesz własną zawartość zamiast newsów ustaw "własna strona w miejsce newsów" na tak oraz wpisz swoją zawartość w pole "własna strona w miejsce newsów" |
podepnę się pod temat, opcji do zmiany tak lub nie "własna strona w miejsce newsów" nie mam, a kiedy w pole "własna strona w miejsce newsów" wklejam:
Kod: | <frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0">
<frame name="main" noresize="noresize" scrolling="no" src="main.html" />
</frameset> |
nic mi sie nie pojawia w miejscu newsów, a plik src oczywiście skopiowany dobrze...
Screen z panelu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Moniczka
|
Wysłany: 25-06-2011, 18:42
|
|
|
Wpisz :
Cytat: | <frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0">
<frame name="main" noresize="noresize" scrolling="no" src="link strony którą chcesz tam zamieścić razem z "http://" " />
</frameset> |
Powiedzmy ,że chcesz tam dodać google to wtedy kod wygląda w ten sposób,
Kod: | <frameset border="0" frameborder="0" framespacing="0">
<frame name="main" noresize="noresize" scrolling="no" src="http://google.pl/" />
</frameset> |
Wtedy powinno działać |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!