|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przeniesienie forum |
Autor |
Wiadomość |
Jarek 11
|
Wysłany: 15-09-2007, 12:21 Przeniesienie forum
|
|
|
mam problem trzeba wyknać taki kod Kod: | UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'server_name' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '/ŚCIEŻKA DO FORUM/' WHERE `config_name` = 'script_path' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'ADRES SERWERA' WHERE `config_name` = 'cookie_domain' LIMIT 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'NAZWA COOKIE' WHERE `config_name` = 'cookie_name' LIMIT 1; | i co mam wpisać w tej nazwie COOKIE
forum będzie miało adres www.overclockerzy.yoyo.pl/forum <-to na który przenoszę
[ Dodano: 15-09-2007, 13:23 ]
Cze mugłby ktoś za darmo mi przenieść forum. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
chelloPL
|
Wysłany: 15-09-2007, 13:50
|
|
|
Nic nie masz wpisywać. Skopiuj bazę, skopiuj wszystkie pliki.
Następnie odblokuj dbloadera i wejdź na stronę: http://www.overclockerzy....er/dbloader.php (jak odblokować, będziesz miał na tej stronie napisane).
Wejdź do "konfiguruj forum" i wybierz "zapisz".
Wszystkie powyższe zapytania zostaną wykonane automatycznie przez skrypt. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!