|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 14-09-2007, 23:41 |
{Problem}Nowa Wersja Forum baza dancyh |
Autor |
Wiadomość |
NuNeK
|
Wysłany: 14-09-2007, 12:43 {Problem}Nowa Wersja Forum baza dancyh
|
|
|
Witam wgrałem nowo wersje forum no i mam problem w pliku config.php poustawiałem wszystko ale poakzuje sie
Cytat: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ebukmacherzy'@'localhost' (using password: YES) in /db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Access denied for user 'ebukmacherzy'@'localhost' (using password: YES) |
co mam zrobic |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-09-2007, 14:11
|
|
|
Gdzie wgrałes? Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem. Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów. Adres ma być w profilu lub w treści posta. Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy! Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty! | |
|
|
|
|
NuNeK
|
Wysłany: 14-09-2007, 16:44
|
|
|
wgrałem nowo wersje forum normalnie podmienilem pliki a config wgralem zamiast tamtego w glowny katalog adres fprum http://ebukmacherzy.com/index.php |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-09-2007, 17:13
|
|
|
Kod: | <script type="text/javascript"><!--
document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="http://home.hit.stat.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=1vBFBu_7NXUd1Fm_DzFP_5ew.Ikgr3BucwAMR9Kg.F...7"></'+'scr'+'ipt>');
//--></script> |
jezeli tak wyglada kod zrodlowy Twojego config.php, to ja sie nie dziwie....
Plik ma wygladac tak:
Kod: | <?php
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
$dbms = 'mysql4';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'mysql';
$dbuser = 'root';
$dbpasswd = 'krasnal';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?> |
podmien w tym kodzie
Kod: | $dbhost = 'localhost';
$dbname = 'mysql';
$dbuser = 'root';
$dbpasswd = 'krasnal';
$table_prefix = 'phpbb_'; | na swoje dane (dane bazy) wklej to w notatnik, zapisz jako config.php i wyslij na serwer. Wyczysc cache. |
|
|
|
|
NuNeK
|
Wysłany: 14-09-2007, 18:31
|
|
|
tak amm i swoje dane dobrze wpisane i lipa ejst nie działa:( |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Knofel
|
Wysłany: 14-09-2007, 18:41
|
|
|
Jakbyś dobrze uzupełnił ten plik to by działało... Chyba że już nie masz dostępu do bazy |
_________________ Reklamuje swoje forum |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!