|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Neostrada.pl - pytanie |
Autor |
Wiadomość |
Szyszek
|
Wysłany: 08-08-2004, 12:06 Neostrada.pl - pytanie
|
|
|
Mam pytanie, czy serwer neostrada.pl obsluguje php i sql i jesli tak to jak duza jest baza danych? Szukalem wszedzie, ale w calym serwisie neo nic na ten temat nie ma napisane. No i czy jesli ktos z was ma strone/forum na tym serwerze to jest zadowolony z niego?
Szychu |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
They

|
Wysłany: 08-08-2004, 12:34 Re: Neostrada.pl - pytanie
|
|
|
Szyszek napisał/a: | Mam pytanie, czy serwer neostrada.pl obsluguje php i sql i jesli tak to jak duza jest baza danych? Szukalem wszedzie, ale w calym serwisie neo nic na ten temat nie ma napisane. No i czy jesli ktos z was ma strone/forum na tym serwerze to jest zadowolony z niego?
Szychu | heh wogóle nic nie ma, lecz tylko standart HTML i nic więcej...
ja też mam Neo+ i mam stroną i nic więcej. Nie działa php i mysql ani cgi ani perl ani niczego, tylko html !
[ Dodano: 08-08-2004, 12:34 ]
:] |
|
|
|
 |
Jiraiya
|
Wysłany: 08-08-2004, 12:35
|
|
|
Mój znajomy ma konto na neo i odradza je, mówi?, że często ma kieskie transfery na ftpa.
A jak się ma sprawa ze stawianiem forum by. przemo na nim (czy się da wogóle) nie wiem bo nie widziałem jeszcze forum postawionego na koncie neo.
Lepiej poszukać jakiego? darmowego serwa, albo w temacie o providerach
(o ile pamiętam Widmo tam podać jaki? namiar na konta za niewielk? cenę a jednocześnie dobrze radz?ce sobie z forum by przemo) |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 08-08-2004, 12:37
|
|
|
ha ha nic nie da się forum na neo stronie :] |
|
|
|
 |
Crack

|
Wysłany: 08-08-2004, 13:11
|
|
|
Serwer Neo jest wolny (nawet jeśli masz neo) i nie osb?uguje nic dodatkowego. Sam czysty serwer www. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 12-08-2004, 20:57
|
|
|
tak wogole to pomyliles dział!
tak - wróciłem. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
marcci2 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-08-2004, 19:55
|
|
|
Buehe.. Tylko HTML i nic więcej!
A jakby tego było mało, mój kolega (posiadacz takiego konta ) często skarży się na dostęp do FTP, który jest lekko ograniczony
Może po prostu pomy?lmy, czy Telekomunikacja kiedykolwiek zrobića co? dobrze, a co więcej czy zrobića co? dla klienta? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!