phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Neostrada.pl - pytanie
Autor Wiadomość
Szyszek

Wysłany: 08-08-2004, 12:06   Neostrada.pl - pytanie

Mam pytanie, czy serwer neostrada.pl obsluguje php i sql i jesli tak to jak duza jest baza danych? Szukalem wszedzie, ale w calym serwisie neo nic na ten temat nie ma napisane. No i czy jesli ktos z was ma strone/forum na tym serwerze to jest zadowolony z niego?

Szychu

Gadatliwa Kasia 

They

Wysłany: 08-08-2004, 12:34   Re: Neostrada.pl - pytanie

Szyszek napisał/a:
Mam pytanie, czy serwer neostrada.pl obsluguje php i sql i jesli tak to jak duza jest baza danych? Szukalem wszedzie, ale w calym serwisie neo nic na ten temat nie ma napisane. No i czy jesli ktos z was ma strone/forum na tym serwerze to jest zadowolony z niego?

Szychu
heh wogóle nic nie ma, lecz tylko standart HTML i nic więcej...
ja też mam Neo+ i mam stroną i nic więcej. Nie działa php i mysql ani cgi ani perl ani niczego, tylko html !

[ Dodano: 08-08-2004, 12:34 ]
:]

Jiraiya

Wysłany: 08-08-2004, 12:35   

Mój znajomy ma konto na neo i odradza je, mówi?, że często ma kieskie transfery na ftpa.
A jak się ma sprawa ze stawianiem forum by. przemo na nim (czy się da wogóle) nie wiem bo nie widziałem jeszcze forum postawionego na koncie neo.

Lepiej poszukać jakiego? darmowego serwa, albo w temacie o providerach
(o ile pamiętam Widmo tam podać jaki? namiar na konta za niewielk? cenę a jednocześnie dobrze radz?ce sobie z forum by przemo)

They

Wysłany: 08-08-2004, 12:37   

ha ha nic nie da się forum na neo stronie :]

Crack

Wysłany: 08-08-2004, 13:11   

Serwer Neo jest wolny (nawet jeśli masz neo) i nie osb?uguje nic dodatkowego. Sam czysty serwer www.

Widmo

Wysłany: 12-08-2004, 20:57   

tak wogole to pomyliles dział!

tak - wróciłem. :D

Gadatliwa Kasia 

marcci2
[Usunięty]

Wysłany: 20-08-2004, 19:55   

Buehe.. Tylko HTML i nic więcej! :wink:
A jakby tego było mało, mój kolega (posiadacz takiego konta :P ) często skarży się na dostęp do FTP, który jest lekko ograniczony :roll:
Może po prostu pomy?lmy, czy Telekomunikacja kiedykolwiek zrobića co? dobrze, a co więcej czy zrobića co? dla klienta? :?

Odpowiedz do tematu