|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:06 |
[Problem] NEW DOWNLOAD |
Autor |
Wiadomość |
CartaginaFOX
zbanowany
|
Wysłany: 13-06-2007, 04:26 [Problem] NEW DOWNLOAD
|
|
|
Mam od długiego czasu zainstalowany mod lepszego DOWNLOAD-u
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=33893
i wszystko świetnie grało... aż do wczoraj ... w kodzie żródłowym nic nie było zmieniane ...
a teraz gdy chce się dodać plik to wyskakuje :
Kod: | Warning: move_uploaded_file(./downloads//Eine.mid) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/djfoxmix/public_html/dl_mod/includes/dl_upload.php on line 159
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpRRoz8x' to './downloads//Eine.mid' in /home/djfoxmix/public_html/dl_mod/includes/dl_upload.php on line 159 |
Gorąco proszę forumowiczów o pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 13-06-2007, 06:58
|
|
|
W kodzie nie,a le katalogi albo zmieniłes, albo zmienione sa dla nich chmody. sprawdz, czy ten katalog ma prawa zapisu.
A temat o modzie jets, wiec po co zakładasz nastepny?
http://www.przemo.org/php...ic.php?p=281626
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami
EXP1 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!