|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-12-2007, 21:08 |
[Problem] srodkowanie forum |
Autor |
Wiadomość |
_psz_
|
Wysłany: 09-10-2007, 15:49 [Problem] srodkowanie forum
|
|
|
mam mały problem a mianowicie gdy wchodze na moje forum www.hotwarez.pl i chce się zlogować to talelka z logowaniem wywale się gdzięś od środka strony a nie od początku. Jak by ktoś mółto zobaczyć byłbym dźwięczny |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
l0ud
|
Wysłany: 09-10-2007, 21:10
|
|
|
Na oko nie jest przypisany valign dla tabeli głównej forum. Reklama po prawej jest za wysoka i powoduje wyśrodkowanie tej po lewej.
Jak nie wiesz jak to poprawić, napisz tutaj na forum oczywiście |
|
|
|
|
_psz_
|
Wysłany: 10-10-2007, 14:54
|
|
|
jak możesz to napisz jak to zmienić i gdzie bo jakoś nie bardzo weim jak to zrobić
[ Dodano: 12-10-2007, 19:30 ]
HALO pomoże mi ktoś |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 13-10-2007, 13:47
|
|
|
Powiem Ci tak, przygoniles mnie tu na chama, przez PW i przez gg. Wyraznie jest to zabronione w regulaminie i mozna przeczytac w mojej sygnaturce.
Ja tez mam swoje zycie osobiste i nei jestem Twoim chłopcem na posyłki.
Więc w nagrode masz piękniastego WARNA. Takze za niewłasciwy tytuł tematu, niezgodny z regulaminem tego działu.
Cytat: | § 6
Jeśli masz problem lub pytanie dotyczące jakiegoś stylu, potrzebujesz pomocy ze zmianą kodu itp, umieść w tytule NAZWĘ STYLU |
A w overall_header.tpl zmień:
Kod: | <!-- BEGIN header -->
<table align="center"><tr><td> | na:
Kod: | <!-- BEGIN header --> |
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!